kucyk Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Witam W ciągu miesiąca planuje zakup telewizora/monitora LCD Moim faworytem jest telewizor z tematu pod linkiem; LCD TV Iyama ProLite C270WT Czy to będzie dobry wybór? W 70% będę wykorzystywał to urządzenie do pracy w windowsie (internet itp.) oraz do oglądania filmów, gry wraz z oglądaniem tv zrzucam na drugi plan. Tym samym chciałem spytać ludzi którzy widzieli ten monitor w akcji jak spisuje się w tych dwóch pierwszych kategoriach? Nie ukrywam, że zobaczyć go na żywo przed zakupem będzie mi bardzo ciężko, a nie chciałbym utopić takich pieniędzy... Może zaproponujecie mi jakąś alternatywę? Proszę o pomoc, w szczęgólnośc locoloco fachowca w tym temacie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
locoloco Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 odpuśc 27 już nikt nie produkuje- widac stary model. Parametry też cienkie masz 26" JVC A 60 - za 3699 zł 26" Sharpa za 3799 zł 26" Samsungi 0d 3600 zł o nieporównywalnie lepszych parametrach matrycy, reakcji , i wszystkich innych parametrow pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...