Lilo Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Try&Buy do pobrania tutaj Edytowane 8 Września 2005 przez Lilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Wreszcie wszyscy fani tej gierki doczekali sie kontynuacji :D Ciekawe co to będzie :D Demka nie ściągam bo nie chce sobie robić smaku :wink: Edytowane 8 Września 2005 przez smasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Na ekranie powitalnym piszą, że wystarczy wpłacić kasę i dają klucz aktywacyjny do demka, które od tego momentu jest full'em. A tutaj screen'y: http://www.frazpc.pl/b/117620 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Z tego co wiem jest to wersja beta :/ Nawet liczniki nie działają w kabinie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 grafika jest krokiem wstecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lilo Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Pod względem grafiki gra moim zdaniem prezętuje się gorzej. Samochody wyglądają jak z nędznego, błyszczącego plastiku. Zwalony engine gry nie pozwala na komfortową gre na moim sprzęcie, przy tak kiepskiej grafice gry (NFSU2 śmiga u mnie na max bez anty-aliasingu aż miło ). Przejechanie z jednego końca mapy na drugi zajmąje sto razy więcej czasu niż w poprzedniej części, co powoduje że gra staje się potwornie nudna. Są jeszcze jakieś specjalne misje, chyba jazda jakimiś specjalnymi pojazdami, może nienormatywnymi, ale nie jestem pewien. Można teraz samemu włączyć sobie wycieraczki. Radia jak nie było tak nie ma. Już pierwszym truckiem można śmigać ok. 110km. Jak narazie jestem zawiedziony. Edytowane 8 Września 2005 przez Lilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Potwierdzam kicha na calego :? ale i tak przejde cala z szacunku do pozostalych czesci :D Teraz zostaje nam czekac na rig'n'roll :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj_Anonim Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ma ktos juz kod aktywacyjny do 18 Wheels of Steel - Convoy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 ja mam! vo-te-banfo-rth-isus-er Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 dziala ;] PS: ale dziwna ta mapa w polski modzie do pedal to the metal ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 czemu mam wrazenie ze im nowsza czesc tym gorsza grafa?Oo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 godzina minela i nic ciekawego mi sie nie przytrafilo :P ja chyba tez poczekam na R'n'R Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Gra swietna. Podoba mi sie to ze czas jazdy jest w miare realny. Idealna rozrywka na dlugie wieczor jesienne. Lilo nba 9200 smiga ci N4SDU2 na maxa? wez przestan klamac. Na x800xl nei chodzi idealne, ta gra ma zrabany engine... do tego mam procka duzo mocniejszego/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ma ktos juz kod aktywacyjny do 18 Wheels of Steel - Convoy ?? 1641802[/snapback] :blurp: Jak kupisz oryginal to powinen byc naklejony na instrukcji...albo gdzies w opakowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Na ekranie powitalnym piszą, że wystarczy wpłacić kasę i dają klucz aktywacyjny do demka, które od tego momentu jest full'em. A tutaj screen'y: 1638196[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grees Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Jeśli jedzie się dłużej niż w Across America to wyypas, ja tam uwielbiałem długą, monotonną jazdę po autostradach :-) Cóż, taki już mój gust, uwielbiam takie rzeczy, zabieram się za ściąganie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja tam wole PTTM i Polish European Map Pack :) wkurza mnie tylko ze stronka glowna modu padla i nie moge sciagnac poprawki i dalej przez Wroclaw nie moge jezdzic :( co do Convoy, to faktycznie grafike troszke dziwna... PTTM z anizo 16x i aa 8x chodzi bez zacinki nawet w miastach, a w C. czasami przy jedzie przez las byly male skoki a nie widac by grafika byla lepsza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ino engine ma skopany- na fx 5200 na min. tnie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ma ktos juz kod aktywacyjny do 18 Wheels of Steel - Convoy ?? 1641802[/snapback] ja mam! vo-te-banfo-rth-isus-er 1641824[/snapback] Nie sluchaj go robi cie w jajo!!! Prawdziwy kod to: FUCK-THIS-SUCK-ERWH-OREA-DTHIS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 hehe Onio mam to samo :| klatkuje strasznie chyba znowu bede gral w aa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Dzisiaj premiera tego "cuda". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 ta gra to chyba jakis dowcip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 dzis doszla gra :) pierwsze wrazenie: mapa o wiele wieksza niz w PTTM, ze wschodu za zachod pierwsza cezarowka 20-30 minut :lol2: grafika praktycznie sie nie rozni od poprzednikow, ale troszke skacze pomimo 70fps :| no i zegary w kabinie tak jak w wersji demonstracyjnej stoja w miejscu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 pierwsze wrazenie: mapa o wiele wieksza niz w PTTM, ze wschodu za zachod pierwsza cezarowka 20-30 minut :lol2: 1659081[/snapback] Ja jechalem wlasnie na zachod godzine... i zmeczylem sie bo chyba nie mozna save robic podczas przewozu towarow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crusader Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) moze ktos mi napisac lub podac linka skad moge sciagnac ten patch eurpean roads ? ogladam screeny na pewnej stronce i faktycznie jest to spoko patch :D OK znalazlem a dla tych, którzy mieli podobny problem zamieszczam link: http://home.deds.nl/~equality/pttm_maps.html Edytowane 21 Września 2005 przez crusader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mam jedno pytanie co do tej gry. Pojechałem do Truck Dealer. I wiecie co. Wymieniam ciężarówki za darmo na jakie chcę. Oczywiscie jest tylko kilka reszta zablokowana ale dlaczego za takie coś sie nie płaci? Jakiś ZONK czy co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Nie oplaca sie zmieniac ciagnika bo ten co mamy jest najszybszy. Obecnie mam upgrade silnika(troche lepiej sie zbiera),skrzyni(+1 gear wiecej=9),hamulcow(nie zauwazylem roznicy),opon(troche lepiej na zakretach przy max speed) no i walnalem se graffiti :D (oo to dodalo mi 3 kucyki ;) Wyciagam z naczepa 110km/h na 5 biegu przy 3tys/rpm, a bez to 130km/h na 6 przy 3tys.rpm Aha koniecznie jezdzijcie na manualu o wiele lepsze ma kopyto no i moment obortowy ma najwiekszy na 2500-3500 tys/rpm. Nie wchodzic na czerwone pole dluzej niz 3 sekundy bo silnik sie wam posypie. To tyle. Wczoraj dostalem upgrade II silnika i wyciaga bez naczepy 145km/h i na autostradzie pokazuje mi sie pasek policyjny :? widac za szybko jezdze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 zrypana ta gra , zwlaszcza engine , na moim sprzecie w nfsu2 smiga az miło na srednich a tutaj nawet na low przycina ze nie można grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusd23 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Gra w sumie niezla ale niestety chodszi jak paralityk i zarywa jak cholera a u mnie to w sumie nie ma roznicy czy ustawie na minimum czy na maxa zarywa tak samo. Znalazlem jakiegos patcha na tej stronie: http://www.valusoftsupport.com/KBArticle.asp?kbid=5035 Na razie ciagne ale moze cos da. Sciagnolem w sumie doszly zegary z tym patchem sa ruchome ale grafa i tak chaczy jak cholera. Edytowane 21 Listopada 2005 przez korbusd23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A wie ktos jak sie włacza lusterka? Bo patrzenie myszką na lutserka są nie wygodne, chodzi mi o takie lusterka jak w PTTM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...