Skocz do zawartości
Larius

Zlitujcie Sie :) I Pomóżcie....

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem, w sobote bede musiał kupić kompa za 2,4k zł. Wiem, jest tu odsyłacz odnośnie nowego sprzetu i z góry wielka sorka że tutaj smęce o tym, ale jest tego tak dużo, że już mi się wszystko pomerdało co jest lepsze od czego...

Wiec wiekla prośba do Was, abyście napisali pare propozycji kompów w tej cenie... To ma być jednostka nastawiona na granie... No i przydałoby się, żeby ten kompik był jakoś do rozwoju na potem, czyli PCI Exp. i DDR2 by sie przydało, a może nie, co otym sądzicie? Niestety wypadłem z tematu kompów jakiś czas temu i ciężko się zorientować tak od razu co i jak...

A i jeszcze jedno pytanie, jak to jest z tymi 64 bitowcami? Wszystko na nich chodzi jak na 32, czy zakres funkcjonalności jest jakoś ograniczony? (mowa o starszych gierkach itp itd?)..

Z górwy wielkie dzięki za jaką kolwiek pomoc...

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli bez monitora, to bierz:

procek: A64 3000+ oem 480zł

chłodzenie: AC Freezer 64 80zł

mobo: Abit AX8 380zł

pamięci: 2x512MB Twinmos 360zł

dysk: Samsung 80gb 230zł

nagrywarka: NEC 180zł (lub mniej)

grafa: MSI NX6600 VTD-E Daimond 550zł

zasiłka: 120zł Enermax 360W

buda: Za 80 bez zasiłki jakąś dostaniesz

W sumie: 2450 zł. Potargujesz się trochę najwyżej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi