Pasq Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Molex sklada sie jak wszyscy doskonale wiemy, z czesci plastikowej i metalowej. Plastikowa ladnie sie zdejmuje, a co z ta metalowa? Czy mam przeprowadzac oploty gdy te metalowe sa przyczepione do kabli? Czy jakos sie to tez da zdjac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Trzeba mieś grubsze oploty :). Chyba tego metalowego nie da sie zdjąć bez uszkodzenia. Mozna obciąć molexa całego i potem kable polutować, albo kupić nowego molexa i założyć po ucięciu starego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Jak isem bardzo uprzesz, to mozesz rozlutowac (ale gwara znika). Ja poprostu skleilem jest tasma klejaca i tak przeciagalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Kombinacje z cięciem kabli itp to poprostu :lol: sory, no ale jesli mozna tak jak przedmówca elegancko obwinąć te metalowe piny tasma klejącą i bez najmniejszego problemu przeciagnac przez oplot to niepotrzebne są jakies dziwne metody. Troche wyobrazni. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 moze sie przydac ( kiedys widzialem a teraz sobie o tym przypomnialem ) http://www.3dgameman.com/vr/vantec/cable_s..._review_03.html videorecenzja oplotow na kable + instrukcja zakladania :) a part 2 to nie pamietam a sciagac mi sie nie chce pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja proponuje looknac na moj mod kabli od zasilki - wszystko masz tam opisane, krok po kroku + opisy i rady forumowiczow ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...