ndx Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 No przeinstalowalem xp (format nowa instalka) zainstalowalem najnowsze stery do mojej karty + direct 9 i jak na radka 8500LE builit by ATI 128mb DDR 3,6ns INFINENTION mam slaby wynik bo leko ponad 8k a mysle ze powinienem miec 10k Moja Konfiguracja: Ga-8SIMLH P4 2,40 512 DDR SPECTEK 120GB WDC Radeon 8500LE 128mb 3,6ns Atu zapodaje link to wyniku moze jakies rady jak go podniesc bym byl strasznie wdzieczny :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 podkręć proca na 3GHz i karte a wynik z pewnością się zwiększy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 No ja wiem ze moge podkrecic ale na tym sprzecie powino byc wicej bez oc szukam przyczyn ale juz mam pierwsze rady :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 moze masz zalaczone AA zobacz w ustawieniach karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogers Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Don't stress!.....ja na moim sprzęcia mam max 8500....wiem, że jak na moj sprzęt to troche mało ale jak na GF3 to chyba nie jest zły wynik... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 POdkręcenie prcesora i masz już dużo po drugie słyszałem że xp troche kłamie przynajmniej tak mówią w 3 demarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 a moze ktos powiedziec co to jest te AA .a moze gdzie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 uuuuuuu to jeszcze nie podkręciłeś procka ?? :). Bierz młotek i do roboty!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hehe kqrde nie wiem gdzie jest aperature saize w moim biosie po prostu go nie ma a chce ustawic 256 da sie to zmienic z pod windy ! ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 nie masz po co dawać na 256MB :/ 128MB wystarczy w zupełności :D Chociaż sam nie widzialem w tym roznicy :D dalem na 4 a potem na 128 i wiekszej roznicy nie zauwazylem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wiem ze jestem maly i trudno mnie zauwazyc ale moze KTOS mi powie co to i gdzie to AA proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Aparature mam na 64 przy 512DDR i karcie 128AGP AA = Aliasing czy jakos tak a co ?? I da sie z pond windy to zmienic Aparature size bo nei ma w biosie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 kazdy mowi zeby to wylaczyc a ja biedny niemoge tego znalesc bo niewiem za bardzo gdzie to jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 pelna nazwa to FSAA full scene anti-aliasing szukaz w ustawieniach ekranu/zaawansowane/direct 3d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 no i niemam tego a ustawienia karty mam po polsku wiec kurde.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 poszukaj smoothvision... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 SMOOTHvision mam wlaczone na zaleznie od aplikacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 <usunąć jeśli można> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinKay Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jesli cghcesz miec wiecej pktow najlepiej daj wszystkie suwaki na "wydajnosc" i spoko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 dzieki.sprobuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 no wynik masz napewno jakis slabiutki. ja na tym moim sprzeciku mam 8100pktów. sprobuj odpalic go na win98 powinno dac to jakies dodatkowe 500pkt - u mnie do jakis 9000 na 98se dochodzi. najnowsze stery, wszelkie latki i patche i wynik n9ie ma prawa nie podskoczyc. 10000 na tym konfigu jak nic wyciagniesz :D:D:D ciesz saie podkrecaniem :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Aparature mam na 64 przy 512DDR i karcie 128AGP AA = Aliasing czy jakos tak a co ?? I da sie z pond windy to zmienic Aparature size bo nei ma w biosie :P Jeżeli już zmieniłeś AGP Aper..... a wiem że tak to teraz wyłącz w biosie Fast Writes, u mnie to zwalnia o jakieś 1350 pkt. W tej zakładce gdzie jest AGP Apera.... są też inne ustawienia: AGP Master 1 W/S Write i Read oraz Read Synchrnization, daj na disabled i sprawdż wynik. Jeszcze jedna opcja w Adwanced bios Features: C000, 32k Shadow masz na pewno Cached, przestaw na Enabled. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...