Skocz do zawartości
koparka

Nowy Layout Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Allegro zmienilo layout;

fragment z allegro.pl:

Informujemy, że zgodnie z zapowiedzią wprowadziliśmy zmiany w wyglądzie stron Allegro.

Najwięcej zmian objęło stronę główną Allegro oraz strony kategorii. Pozostałe strony zmieniły się w mniejszym stopniu - zmodyfikowana została przede wszystkim kolorystyka tła i tabel.

Najważniejszą zmianą w wyglądzie stron jest zastąpienie linków w menu głównym nowymi, podpisanymi ikonami. Ponadto, na stronie głównej wyeksponowana została sekcja dla nowych Użytkowników, a Wyszukiwarka została przeniesiona na lewą stronę. Na stronie kategorii Wyszukiwarka znalazła się w widocznym miejscu. Lista kategorii obecnie zawiera tylko nazwy kategorii 2. i 3. poziomu, posortowane alfabetycznie i w układzie dwukolumnowym.

Jak dla mnie to wyglada lepiej, chociaz musze sie z pewnoscia jescze

troche przyzwyczaic.

Edytowane przez koparka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny tylko menu jest pionowe co jest niewygodne. a tak to spoko...

1639018[/snapback]

spróbuj wejść na stronę główną nie skrótem z "ulubinych" tylko wpisz w pasku http://allegro.pl/ i wtedy zrób nowy skrót do strony moje allegro.

Edytowane przez Mastiff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie podoba, bardziej "sterylnie", teraz dopiero layout serwisu jest tylko tlem dla aukcji, co mi sie podoba :)

fajny tylko menu jest pionowe co jest niewygodne. a tak to spoko...

1639018[/snapback]

tez tak mialem w operze, ale jak zmienilem, zeby sie przedstawaiala jako IE, wszystko wrociclo do normy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi