ernest_pierwszy Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Cześć! Czy ktoś z Was ma w domu/firmie lapka z nowej serii Toshiba M40X? Vobis wprowadził właśnie promocyjne raty 0% i chciałbym kupić Toshibę M40X-105 za 3099 zł. Czytalem już na forum recenzje innego lapka HP6110, którego również biorę pod uwagę, ale Toshiba przeważa: 1. Większy ekran 15.4 (1280x800) 2. Nowsza (?) karta grafiki Intel910 3. Czytnik kart flash (mam cyfrówkę) 4. port LPT (he, he mam starego hp4+) 5. 3 porty USB 6. TV OUT Pytam o ten model, bo jest to nowa seria M40X i wolałbym posłuchac opinii użytkowników. Resztę znam, mam nawet instrukcję obsługi:))) modelu 105. Komputer do pracy studencko-internetowej:) Office+czasami filmy i obsługa aparatu cyfrowego. Dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja mam... tyle, ze M40X-169. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek_R Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja od 2 dni mam M40x-116 i jestem b.zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja mam... tyle, ze M40X-169. 1640089[/snapback] Widzę po podpisie że masz na niej linuxa. Rozumiem że bezproblemowo się zaimplementował, bez żadnych rewolujcji z szukaniem działających sterowników. Sam się przymierzam do kupna Toshiby z serii M40. Jeśli chodzi o ergonomię, jakość wykonania jak to się ma w porównaniu z serią M30 bądź L10? M40 jeśli się mylę jest następcą M30. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbaczof Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Pamietajcie ze jest kolosalna roznica miedzy toshiba M30 i M30x taka sama jest roznica miedzy M40 i M40x. To są dwa rozne laptopy, M30 i M40 sa o wiele lepiej wykonane od swoich odpowiednikow z dodatkiem "x". Polecam nad zastranowieniem sie nad wersja bez "x" , te laptopy sa o wiele ciensze i nie ma co ukrywac o wiele lepiej wyposazone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest_pierwszy Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Cześć! Już kupiłem ten model i póki co jest super. A co do wersji bez X... cena o wiele wyższa a ja szukałem czegoś nowego do 3000 zł. Ech i tak lapek kosztował 3099 plus 150 dodatkowy 256 MB ram. Śmiga i jest ok! Pozdrówka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Już kupiłem ten model i póki co jest super. 1643319[/snapback] Może jak już trochę ochłoniesz i nacieszysz się nowym nabytkiem to jakąś reckę okraszoną fotkami wrzucisz. Czekamy z niecierpliwością :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...