Juziu Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Witam Jestem posiadaczem starego SB Live! (nie 24 bit) i chcialbym wimienic karte na lepsza (nie za droga). Glownie zalezy mi na muzyce (na eaxie w grach rowniez). oto pytanka : -Czym sie rozni Sound Blaster AUDIGY 2 ZS , od SOUND BLASTER AUDIGY 2 VALUE (cena napewno ;) -Jaka jest roznica miedzy SOUND BLASTER AUDIGY 2 a Sound Blaster Live 24 Bit ?? -Jak juz mowilem najbardziej zalezy mi na muzyce (dobrej jakosci mp3). Pozdrawiam (ceny kart np tutaj http://www.mediamania.pl/karty_dzwiekowe.php ) ps.Przepraszam pana moderatora zavadera Edytowane 8 Września 2005 przez Juziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 ja mam 24bit i po pierwsze bardzo ciezko o (porzadne) sterowniki do niej. Po drugi jak ustawie np w Battlefield 2 sprzetowe wspomaganie dzwieku to dzwiek sie zacina, jak dam na programowe to jest wszystko ok.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 jak masz kase to biez A 2 ZS a na pewno nie pozałujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...