JORDAN22 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 HEJKA WSZYSTKIM !!!!!!!!! Cóż wakacje mijają mijają i jeszcze raz mijają, --> minęły :P hehe no dobra dobra, niewiem czy istnieje juz taki temacik ((nie zagłębiałem sie )) ale mam nadzieje ze nie !!!! Otóż jestem już jedną noga na 5 roku :) jedną bo został mi jeden egzam z makroekonomii II ;( .... Otóż w sesjiu letniej miałem 8 egzaminiów juz nie licząc zaliczeń, Studiuej zarzadzanie i marketing (( od 4 roku jestem na zaocznycvh gdyż tylko w takie sposób można było kontynuować studia Mgr.)) Qrde niewiem jak wam ale mnie sie takkniechce zabierać do tej nauki, że masakra, strasznie sie rozleniewiłem także ...pora sie obudzić. ?? i w końcu zdać, napiszcie czy macie jakieś sposoby na "udaną" naukę, sposoby itd.. I czy wogole ktoś przejmuje sie tym tak jak ja..... PS. Ma ktoś może jakieś ściągi z makroekonomii ?? jak coś to pisac na gg 1031362 z góry dzięks !!!!!!!!! pozdro dla wszystkich studenciaków i studenciatek...!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Taaa... różniczki i fiza czekają, a ja w bilarda gram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 logistyka za tydzien a ja o 20 ide na bro ... ale i tak musze to wykooc naszczescie tylko 20 s A4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 co Wy tam wiecie o poprawkach... analiza, dynamo i druty (analogowa technika) ... ja sie chyba zabije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 automatyka, algebra & ekonomia a ja nawet nie wiem kiedy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Ja tam miałem poprawke z matmy ( 1 technikum ) i wcale nie było tak źle :) BA ! pkres poprawkowy to jedyny czas kiedy nauczyciele są znoiśni i da sie z nimi pogadać ;] Wiem że moja poprawka nie dorasta waszym egzaminom do piet ale powiedzieć to i owo chyba moge :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 No ja już matematykę i sieci komputerowe mam za sobą. 1 września zaliczyłem mate na 3 a dzisiaj sieci na 3 ;] Jeszcze tylko programowanie komputerów i będzie luzik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 hehe a ja jak chce obronic magisterke to musze do poniedzialku ja skonczyc ;) Nie wiem czy sie uda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 po drodze za 6 dni historia polski najnowsza i zaraz potam system polityczny rp ;] sposobu jeszcze nie znam,, myślę nad tym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 heh na szczescie ja mam studia juz z glowy, obronilem mgr na poczatku lipca... a najlepszym sposobem na wrzesniowe poprawki to zaliczenie wszystkiego w czerwcu... :lol: :lol: :lol: powodzenia w kampaniach :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 dzis godzina 16:00... Podstawy i jezyki programowania :/// a ja cale wakacje sie opier... a ostatnio po zamianie sprzetu sie uczylem... jak przejsc doom'a3 :| 14.09.2005 Algorytmy, a ja tez nic nie umiem ostatecznie sesja skonczy sie na 2 warunkach i -500zl w kieszeni :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Tez niemal całe wakacje --> "lece w ...."Basket, Błyski, Komp mam na myśli Gta SA, H-L 2, obie przelazłem i naprawdę heheh nieżałuje ==== > a teraz nadchodzi "pani sraka" ---> 17.09.2005 heeeh będzie sie działo !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) :mur: w czwartek java czy sen? K..mać. 0.5 pkt do zaliczenia mi zabrakło w 0 terminie, a na 1 zdały 3 osoby. No k..... :| Edytowane 9 Września 2005 przez Slayer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 No, a ja w przysły piątek mam obronę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 dzis godzina 16:00... Podstawy i jezyki programowania :/// a ja cale wakacje sie opier... a ostatnio po zamianie sprzetu sie uczylem... jak przejsc doom'a3 :| 14.09.2005 Algorytmy, a ja tez nic nie umiem ostatecznie sesja skonczy sie na 2 warunkach i -500zl w kieszeni :unsure: 1639889[/snapback] Tez niemal całe wakacje --> "lece w ...."Basket, Błyski, Komp mam na myśli Gta SA, H-L 2, obie przelazłem i naprawdę heheh nieżałuje ==== > a teraz nadchodzi "pani sraka" ---> 17.09.2005 heeeh będzie sie działo !!!!! 1639932[/snapback] Hehe ja już mam lucik ale strasznie długo grałem w U2 na łatwym poziomie i teraz mam problem bo do 17-tego musze opanować jazde po mistrzowsku :) Jazda po ścianach z ciągle wciśnietym gazie + nauka jazdy z kierownicą kiedy ja przez całe życie śmigałem na klawie ;] P.S Nie besztać mnie za OT bo przecież zawody są niczym egzamin ale praktyczny :) A troche luzu w temacie nie zaszkodzi, w końcu to ośla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 poległem... wszystkich koles udupil... co za ***********************! ja tu jeszcze wroce (14.09 dwa egzaminy), a zaraz ide urwac film chyba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 poległem... wszystkich koles udupil... co za ***********************! ja tu jeszcze wroce (14.09 dwa egzaminy), a zaraz ide urwac film chyba... 1640617[/snapback] współczuje:( i trzymam kciuki! jednak dużo zależy od szczęścia i prowadzącego:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 zalezy od wykladowcy... co za **** kaze pisac programy NA KARTCE ?! na 6 zadan zrobilem 4, ale po tym jak zaczal sie czepiac dupereli okazalo sie ze bezblednie mam tylko 1... jak bym pisal na kompie mial bym te 4 bezblednie, a tak to kolejne 35zl za karte egzaminacyjna, jak nie zdam to 200zl warunek i zdawanie za pol roku, albo wojsko wybor prosty: zabic gnoja :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Mnie to też czeka. Poprawka z programowania ma wyglądać w ten sposób, że będziemy mieli na kartce pełno skryptów, i musimy napisać jaki będzie wynik działania danego skryptu. Pytania otwarte - nie da się strzelać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Też jestem właśnie w trakcie kampani wrześniowej, dziś już po matmie jestem która zakończy się oczywiście faule :(, jutro czeka mnie fizyka, ale to dopiero pierwsze terminy poprawek, A co do ściągania dobre są długopisy z chowaną karteczką, można zmieścić sporo informacji krukując czcionką 3 i szybko i łatwo i do tego niezauważenie się z nich korzysta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 A co do ściągania dobre są długopisy z chowaną karteczką, można zmieścić sporo informacji krukując czcionką 3 i szybko i łatwo i do tego niezauważenie się z nich korzysta :PPreferuje dlugopisy UV oraz bezprzewodowa sluchawke w uchu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 dziwi mnie to, gdy ktos sie pyta jak rozwalic cos zeby wymienic na gwarze na nowe to opierdzialcie go, ale jesli ktos spyta sie jak sciagnac to juz tlum chetnych do podpowiedzi :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 wyluzuj:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Bez sciagania nie da rady :P Chyba, ze sie jest dziobakiem ;) Tez mam kampanie, zaczynam w poniedzialek. Matma, mechanika, fiza ;D Edytowane 10 Września 2005 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Po co długopiś UV ? bądźcie tweakerami i walnijcie katode :D :D Nie no tak na serio tylko ten patent ze słuchawką sux :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Nie no tak na serio tylko ten patent ze słuchawką sux :]Mowisz? Dobrze wiedziec, bo mialem zamiar kiedys sprobowac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 No to jeszcze jutro ostatnie przymiarki i zaczynamy... 1. poniedziałek - równania różniczkowe (BOŻEEE ratuj...) 2. wtorek - fiza zadania (będzie dobrze...) 3. czwartek - fiza teoria (patrz pkt 1...) Ale narazie trzeba Żubra dokończyć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Mowisz? Dobrze wiedziec, bo mialem zamiar kiedys sprobowac :lol: 1642310[/snapback] No to nie próbuj :D A jak jeszcze trafi ci sie idiota co nawet z encyklepki nie umie kożystać to masz przekichane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiloz Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 No ja już matematykę i sieci komputerowe mam za sobą. 1 września zaliczyłem mate na 3 a dzisiaj sieci na 3 ;] Jeszcze tylko programowanie komputerów i będzie luzik :) 1639269[/snapback] Gdzie studiujesz? Zaciekawiły mnie sieci komputerowe. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 wyluzuj:> 1642270[/snapback] hehe nic innego mi nie pozostaje, teraz przynajmniej wiem z kogo rosna zaklamani sprzedajni n0skillowi politycy :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...