kamilo23 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 Mi teraz wali :mur: jak sie dowiedziałem ze mam komisa. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 ja narazie mam 3 do przodu jeszcze jeszcze tylko 2 :P powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 ja narazie mam 3 do przodu jeszcze jeszcze tylko 2 :P5 na wrzesnien... o mamo. trzymamy kciuki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 hej ... ja studiuje fizyke techniczna na Politechnice Rzeszowskiej ;) na wrzesien mialem 3 egzaminy :) dwa zdane, jeden z nich na full :P a trzeci, ostatni w piatek pisze .... ciezko to widze to trzeba za duzo myslec na "Fizyka:mechanika" :P a swoja droga to zycze powodzenia wszystkim ktorzy jeszcze maja cos zaleglego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2007 (edytowane) ja narazie mam 3 do przodu jeszcze jeszcze tylko 2 :P powodzenia to tak samo jak u mnie :) została mi jeszcze fizyka ustnie i mechanika pisemnie gdzie i co studiujesz ? ja na polibudzie w gliwicach elektrotechnike, 1 rok 5 na wrzesnien... o mamo. trzymamy kciuki ;) u mnie na wydziale to wcale nie jest imponujacy wynik. kilkanascie osób ma jeszcze więcej :| Edytowane 12 Września 2007 przez piotrek_r1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 No, a ja właśnie uwaliłem poprawkę z podstaw i algorytmów przetwarzania sygnałów, tak jak i 130 osób an 270 zdających :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 A ja pierwszy raz nie mam września i jakoś tak... dziwnie? Smutno, nie ma co robić, nie ma pretekstu, żeby się spotkać na piwie po egzaminie... :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Ta a ja słyszę codziennie rano ucz się i nie trać ani sekundy bo co będziesz robił jak nie zaliczysz komisa. :mur: Chyba strzele sobie w łeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 ... bo co będziesz robił jak nie zaliczysz komisa. :mur:Miał 'warunek'? U mnie na uczelni całe szczęście nie ma problemów z warunkami, poza kwestią finansową, każdy przedmiot ma ileś tam pkt. ects i do 12pkt bezproblemowo puszczają dalej. a przedmioty są punktowane z grubsza 2-4pkt u mnie tera, wiec w porywach można mieć 6 w tył i lecieć dalej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 U mnie jedyna możliwość to tylko powtarzanie roku. Of course płatne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Heh, jakaś dziwna ta twoja uczelnia, że nawet jednego warunku nie można mieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 Miał 'warunek'? U mnie na uczelni całe szczęście nie ma problemów z warunkami, poza kwestią finansową, każdy przedmiot ma ileś tam pkt. ects i do 12pkt bezproblemowo puszczają dalej. a przedmioty są punktowane z grubsza 2-4pkt u mnie tera, wiec w porywach można mieć 6 w tył i lecieć dalej :lol: Gwoli scislosci nie punkty sa platne a ilosc godzin w tygodniu :P 1h tygodniowo przedmiotu= 150pln (1 powtorka), 300pln (2ga powtorka) do 6 punktow nie placisz powyzej juz tak. Puszczaja i nawet z wieksza iloscia ale to tylko na architekturze ;] Ja tez mam jakies badziewia typu elektrotechnika i elektronika okretowa :/ jakies inne [ciach!]ly ogolnie to mi sie juz nie chce studiowac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) mib, pozmieniało się trochę, dokładnie to rok temu się pozmieniało, pół roku temu weszło w życie ;) 1h tygodniowo = 90zl płacisz niezależnie od ilości punktów nie zwalniają za zaliczeni składowych przedmiotu (kiedyś zwalniali jak się np. ćwiczenia miało zaliczone) repety z semestru 2 są gratisowe. u nas na eti też puszczają z większą ilością punktów często, płacisz wymagasz :lol: Edytowane 13 Września 2007 przez hary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 mib, pozmieniało się trochę, dokładnie to rok temu się pozmieniało, pół roku temu weszło w życie ;) 1h tygodniowo = 90zl płacisz niezależnie od ilości punktów nie zwalniają za zaliczeni składowych przedmiotu (kiedyś zwalniali jak się np. ćwiczenia miało zaliczone) repety z semestru 2 są gratisowe. u nas na eti też puszczają z większą ilością punktów często, płacisz wymagasz :lol: O zesz w morde kopany a tego nie wiedzialem :] W sumie na 10 semestrze warunki mnie za bardzo nie obchodzili. Musze sie dowiedziec bo nie bedzie za fajnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2007 Podanie dzisiaj złożone a w środe komis z 2 przedmiotów. :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Czym sie przejmujecie. ja mam 6 poprawek ;P w tym dwie razem z zaliczeniem cwiczen. 3ymac sie ramy dadę! ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 No i jutro się zacznie eh war is war :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_r1 Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 znów poległem na ustnym z fizyki :/ kolejne podejście na koniec miesiąca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Ja jutro ostatni egzamin :D Pojutrze zalka i projekt ;] Powiem tak: 5 dni - 5 egzaminów, 2 zaliczenia, 2 projekty ;] Jeszcze tylko 2 dni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 No i stało się :sad: jeden egzamin zaliczony a drugi w plecy :mur: Właśnie zakończyłem swoją karierę jako student. :mur: :sad: :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Nie ma warunków ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Nie zostało tylko powtarzanie roku. Ale ten wariant nie bardzo mi pasuje. :mur: :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 U mnie ludzie w takiej sytuacji biorą dziekankę, idą do pracy i w odpowiednim momencie zaliczają niezdany egzamin (z reszty przedmiotów oceny są przepisywane). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 U mnie ludzie w takiej sytuacji biorą dziekankę, idą do pracy i w odpowiednim momencie zaliczają niezdany egzamin (z reszty przedmiotów oceny są przepisywane). Również polecałbym tą opcję. Współczuję :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2007 Mam nadzieję że jednak jakoś wybrniesz, GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 A ja wczoraj zdałem termodynamike :) Jako jedyny na tyle dobrze że nie musiałem już iść na ustny z teorii, a tego bym nie przebrnął... Na dodatek dostałem wpis w ostatni dzień żeby móc załapać się jeszcze na naukowe :lol2: Tym którzy jeszcze walczą życze powodzenia :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Temat traktuje o studiach ale nie będę zakładał nowego skoro mój problem jest powiązany z tym ;) jestem uczniem 2 klasy LO, właśnie kończy sie semestr a ja mam problem z jednym przedmiotem-biologia... otóż babka ze średniej na 2 wystawiła mi 1... sposób liczenia średniej z której wystawiana jest ocena na biologii (podane na początku roku i jest w PSO), jest to średnia ważona: oceny z klasówek x0,6 oceny z kartkówek i reszty x0,4 moje oceny: klasówki: 2,3 kartkówki 1,1,1,2 zeszyt: 2 średnia 2+3x06 /2 =1,5 1+1+1+2 x0,4 /4 =0,5 1,5+0,5=2 nawet nie licząc zeszytu, który podwyższa mi średnią... dopuszczająca jest od 1,8 czy 1,6 co też zapisane jest w PSO (i tak też mówiła na początku roku) dziś babka poinformowała mnie o 1 na semestr no to grzecznie pytam dlaczego, widocznie czegoś nie policzyła... Pokazuję jej powyższe wyliczenia a ona "no faktycznie ale ja mogę postawić co chcę, poczytaj sobie" no to jutro z chęcią sobie poczytam PSO jeszcze raz. poszedłem do dyra no i o dziwo wziął moją stronę, powiedział żebym sie kłócił, skoro na początku roku powiedziała, że liczy się średnia ważona to powinna wystawić to co wychodzi a nie co jej się podoba :/. Na wychowawce nie mam co liczyć. Co jutro zrobić? Jakieś argumenty którymi mogę się posłużyć/postraszyć ją?? Dodam, że ze wszystkich przedmiotów w szkole obowiązuje ten system oceniania i patrzy się na to, co pokazuje średnia a nie na humory nauczycieli, pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Jedyne, co moge polecic, to- wez sie chlopie za nauke. Nauczyciel moze obnizyc ocene z przedmiotu za sam do niego stosunek, a twoje oceny mowia same za siebie... Nauczyciela chcesz straszyc ? Kto od miecza wojuje, od miecza ginie... Edytowane 19 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Jedyne, co moge polecic, to- wez sie chlopie za nauke. Nauczyciel moze obnizyc ocene z przedmiotu za sam do niego stosunek, a twoje oceny mowia same za siebie... Nauczyciela chcesz straszyc ? Kto od miecza wojuje, od miecza ginie... No to właśnie miałem zagrożenie, specjalnie sie nauczyłem na spr, dostałem 3 a potem była kartkówka która nie decydowała o niczym no to nie przejmowałem się nią, tym bardziej, ze miałem inne przedmioty do zaliczenia... Może? A to ciekawe... Tak, bo jego też obowiązują jakieś zasady a nie "robi co chce" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Ubłagaj ją na dwa,powiedz że w następnym semestrze dasz z siebie wszystko.Zrób jakiś referat.Po prostu podliż się :) Jeśli nadal nie będzie chętna na współprace to..Przedstaw jej PSO,powiedz że wszystko jest jasne jak słoneczko. U mnie kiepsko z fizyką,zagroziła mnie mam ocenki 1 z kartkówy i 1 ze sprawdzianu..Sytuacja nie ciekawa,babka to sieka.Mimo wszystko dziś z nią szczerze i grzecznie pogadałem,mimo tego że wystawiała dziś oceny powiedziała że 2-go stycznia pisze poprawe sprawdzianu i od niej wszystko zależy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...