esh0 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 No... zadanka z fizy zdane, równania różniczkowe zdane, jeszcze jutro teoria z fizy i jw. wakacji ciąg dalszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 No to pięknie a ja jutro obleje Rachunkowość i w następny czwartek powtórka z rozrywki o wakacjach moge zapomnieć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja troche nie łapie zajawki :D przecież wakacje były do końca sierpnia :D cos mi się obiło o uszy że jest taki "odłam" ludzi uczących się co mają wakacje do końca września ale nie kojarze tego :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja troche nie łapie zajawki icon_biggrin3.gif przecież wakacje były do końca sierpnia icon_biggrin3.gif cos mi się obiło o uszy że jest taki "odłam" ludzi uczących się co mają wakacje do końca września ale nie kojarze tego :] Nie trzymam z takimi , :D ponoć są tacy , ale to rzadkie okazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 To takie szkolne talibki :D Z jakimś Siadam Kucajnem w roli przywódcy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 jestem swiezoinaczej po egazamie z logistyki . npisałem swymi słowami na 3 pywtania nie spodziewam sie sukicesu idem pic dalej pozdro LPC baj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No to fiza polana... 6pkt karnych i 3sem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wtopa z Rachunkowości zarządczej i kolejny termin w next czwartek no to powakacjowane szlag ........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Mnie to dopiero przycisneło, ciągnę dwa kierunki i w sesji miałem tylko dwadzieścia parę przedmiotów do odwalenia w tym od ch..a egzaminów. Wczoraj złożyłem indeksy i to bez jakichkolwiek podań :D Moja recepy na budę? 1. Iść w zaparte, jak cię wyrzucą dżwiami wleź oknem i zdawaj ile wlezie aż cię będą mieli dosyć i puszczą z tróją. 2. Nie uczyć się za dużo, przeuczona sieć neuronowa popełnia więcej błędów, każdy informatyko-podobny o tym wie. 3. Pij piwo, bądź bamboocha, czy jakoś tak ;) 4. Okłady z młodych piersi są dobre na wszystko :) Dobra spadam, został mi jeszcze tydzień wakacji i nie zamierzam go marnować, na pisanie gópih postów. Edytowane 16 Września 2005 przez M4TEUSZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) mam klopot z poprawieniem jednego kolokwium z matmy -calki umiem spokojnie na 3 ale baba daje hardcorowe zadania nie ma zadnego stopniowania trudnosci. W zestawie daje po 5 calek i wszystkie jakies pokrzywione ;/. W dodatku przedostatniej poprawki nie zaliczyl nikt z 22 osob. Chce zlozyc podanie o zaliczenie komisyjne. Jak nejlepiej umotywowac swoja prosbe zeby go nie odrzucili ? Pomoze ktos ? Edytowane 16 Września 2005 przez RS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 dzis oddalem index i ostatecznie zakonczylem wygraną Kampanie Wrzesniowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Chce zlozyc podanie o zaliczenie komisyjne. Jak nejlepiej umotywowac swoja prosbe zeby go nie odrzucili ? Pomoze ktos ? Ja jak miałem komisa to napisałem tak... "Proszę o dopuszczenie do egzaminu komisyjnego z przedmiotu ......... . Swoją prośbę motywuje tym , że chciałbym kontynuować swoją naukę na kierunku ... na (nazwa uczelni) i nadal poszerzać moją więdzę. Dziękuje za rozpatrzenie mojej prośby. Wątpie zeby ktoś to czytał do komisu raczej zawsze dopuszczają , jak coś to idz pogadaj z rektorem albo prorektorem zalezy kto tam jest u Ciebie równym gościem. PS. Jeśli w czwartek nie zdam tej cholernej rachunkowosci to czeka mnie podobny los czyli komis :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 tAK . TAK !!1 jestem już po Makroekonomii, poszło nawet ok, tylko ,że wyuniki dopiero 29 .. :mur: a 1 pażdz. mam wesela braciaka :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Obronione :D Od wczoraj mam wykształcenie wyższe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Obronione :D Od wczoraj mam wykształcenie wyższe :D 1654571[/snapback] GRATULACJE !!!!!!!1 a ja mam nadzieje że po wczorajszym egzamie jestem już obiema nogami na 5 roku :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fsl Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ja jutro ide w bój... walczyć z fizyką. Natomiast w środe czeka mnie termodynamika :/ czas pokaże :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Zaliczyłem javę!!!! Nic praktycznie nie zrozumiałem i bardzo mało napisałem ( wyszło, że miesiąc kucia nie tego, co trzeba :|), no ale 3 jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 A ja się dzisiaj dowiedziałem, że mam jednak dopyt z fizy w środę rano :) Czyli na jutro mam do przeczytania ~700stron Resnicka/Hallidaya :) Bossssko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Hehe w tyle czasu to nawet szybko czytające osoby nie wyrobią :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ee tam... standard :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Standard mówisz ? :D Ja nie mam ochoty na czytanie 100 stron a co dopiero mówić o 700 ;] na dodatek czytam dość wolno i mam taki mózg że niewiele potrafie zapamiętać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 no ale kto mowi ze sie czyta 700 stron ? :| najgorsze jest to ze np w moim przypadku czym wiecej sie uczy tym gozej mi ida egzamy :/ czasami nie liczy sie wiedza a tylko i wylacznie szczescie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 czasami nie liczy sie wiedza a tylko i wylacznie szczescie.... 1657999[/snapback] wlasnie szczescie ... ja jakos bardzo malo mam go na studiach :( ale dzisiaj uzyskalem zaliczenie z fizyki 26 egzam z fizy,a jutro wyniki z anala i oby byly pozytywne. Boze wysluchaj swojego niewiernego sluge. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Boze wysluchaj swojego niewiernego sluge. 1658397[/snapback] Niewiernego ma słuchać ? :D ja jestem niewierzący i nie polegam na Bogu :D nie no joke :D Mi też zazwyczaj pomaga tylko szczęście bo do nauki nie jestem zbyt chętny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Szczęście to podstawa , i właśnie na tej cholernej rachunkowości mnie opuściło <_< mam nadzieje , że w czwartek znowu pomoże bo jak nie to komis a tam to już będzie loteria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No to... trzymać jutro rano (od 10.15) kciuki za mnie, będzie się toczyła nierówna walka dobra ze złem ;] Może się uda przejść na 3sem bez długu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 dwa punkty i mialbym zdana analize... Kur** nigdy nie mialem szczescia w nauce. Ale musze obejrzec swoja prace moze da sie cos zrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Nie można liczyć tylko na szczęście - prawdę mówiąc to powinno wyglądać tak, że na 3 zdajesz zawsze, choćby nie wiem jaki pech przyszedł (wyłączając ekstremalne przypadki utraty wszelkich zdolności umysłowych na czas egzaminu), natomiast wszystko wyżej zależy już w pewnym sensie od szczęścia. U mnie od 4 semestru się luźniej zaczęło, takze z 4 i 5 mam znośną średnią 4.3, ale niestety semestry 2 i 3 ciągną mocno w dół :mur: Niestety wielkimi krokami zbliża się początek semestru zimowego - o tyle dobrze, że jak syf na dworze, to się bardziej chce do nauki zabierać - jeżeli w ogóle kiedykolwiek mi się chciało :D ... No w każdym razie współczucia dla tych co nie zdali - sam tego raz doświadczyłem i nie chce powtarzać. Najlepiej jest zdobyć dużo punktów w trakcie semestru, żeby egzam już tylko roztrzygał pomiędzy 3, 4 i ew 5, a nie o zdaniu czy nie zdaniu - wiem, że czasem jest ciężko, ale zwykle trudniej jest zdobyć więcej na egzaminie, niż kolosach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 No i po sesji. Wszystko zaliczone. Ide pić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Zdane :D zdane zdane qde i po sesji kto by pomyślał , że jeszcze będe miał 8 dni wakacji , ide się na... znaczy obla że jużjestem studentem 4 roku :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...