D.N.A Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A wiec tak mam 400-450 zl + kaska za czesc ktora pojdzie do wymiany. Zastanawiam sie nad; Plyta + procek s754 Sempron 64 Karta graficzna Ram 2x512 jakis dobry Komp praktycznie do wszystkiego. Dzieki za wszystkie podpowiedzi. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejko1 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) ja bym zmienił płytę i procka. wprawdzie widze że masz zmodowanego do Athlona Xp ale ja tam w to nie wierze. Kup sobie płytke Gigabyte lub Asusa na nforce i jakiegos athlonka lub semprona. Edytowane 11 Września 2005 przez maciejko1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitro Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ja oddaję głos na RAM... akurat jeden user ma na sprzedaż 2x 512MB TCCD za 5 stów. Gdybym miał kasę, sam bym brał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.N.A Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja bym zmienił płytę i procka. wprawdzie widze że masz zmodowanego do Athlona Xp ale ja tam w to nie wierze. Kup sobie płytke Gigabyte lub Asusa na nforce i jakiegos athlonka lub semprona. 1643061[/snapback] No i chyba tak zrobie. Procka wezme tego Tylko nie wiem jaka plyte,zastanawiam sie nad ta ta ta Co byscie polecili?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Obstawiam Asus'a oferuje najwięcej :) w proline.pl ten procek(2800+ 64bit semp) i ten asus równe 580zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.N.A Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Na pewno nie bede kupowal w komputroniku,chcialem tylko pokazac. A jak wyglada sprawa z O/C na tym asusie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejko1 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No i chyba tak zrobie. Procka wezme 1643635[/snapback] Procka wybrałeś dobrego. Powinieneś być zadowolony. Natomiast płytę to zabrałbym Gigabyte na nforce 3. Kumpel ją ma i bardzo ją chwali. Ja natomiast mam Asusa i też nie narzekam. Pracuje szybko i stabilnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.N.A Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No to zostaja dwie Asus i Gigabyte. Na ktorej mozna uzyskac wieksze FSB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ASUS RULEZ :P Nie wiem jak tam ten model który masz na oku, ale mój A7N8X poprostu wymiata B) Jak bym teraz kupował płytkę to tylko jakiś Asus z pci-e ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Kompletna Głupota wydawać kase na cos co jest Może powtażam może troszeczke wydajniejsze od tego co masz :mur: Jak juz chcesz cos udowodnić lub masz jakieś kompleksy to dozbieraj kaski i ładuj się w socket 939.Droższe ale przyszłościowe a socket 754 odejdzie do LAMUSA prędzej czy później. Jeżeli kogoś obraziłem to Wielkie Sorki :wink: Edytowane 2 Listopada 2005 przez ExodusXXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...