Skocz do zawartości
Q

Co Lepsze ? 9500pro Czy 9600xt

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli to nie 9500 pro to daj se siana bo nie warto....... na twym miejscu szukałbym 9800 pro lub dolozył troche kasy i kupił jakiegos 6600 gt np od Gigabyte http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=19865 lub Leadteka http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15430 ale wybór nalezy do Ciebie

Edytowane przez Kaffar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kaffar czemu sie ograniczasz tylko do kart w cenach 740pln ?

Ja na miejscu kolesia ktory chce wydac 400pln dozbieralbym 1500 i bral GF7800

1648134[/snapback]

Przeciez nie bedziemy sie ograniczac do GF7800GT niech odrazu kupi 2xGF7800GTX Gainwarda :lol2: :razz: B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak ... nie kazdego stać na wydanie 1500 zł na wypaśną katre, sam kupywałem 2 miechy temu i wiem jak zachowuje sie zywkły 6200 czy 6600( one są w przedziale do 450 zł) więc niech dozbiera jeszcze 200 zł i kupi cos lepszego...a najlepszym rozwiązaniem będzie radek 9800 pro ..stare ale jare mocna karta za dobre pieniądze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak do setna sprawy ,warto brac R9500 pro czy lepiej przerobionego 9550 a moze GeCube XT? Jakbyście mieliwybrać miedzy tymi trzema to??

Jest to przedzial do 300zł i wiecej nie chcialbym na karte przeznaczac juz.Co o tych kartach sadzicie? Z tego co wiem to R9500Pro na pluswychodzi z liczba potokow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi