player_sct Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Na dniach czas zmienić wysłużony sporzecik (bartonik 2500/3200+)i mysle ze mój fortronik 300w PFC juz nie pociagnie.. co bedzie w budzie: AMD64 3000 lub 3200+ 939 2x512/400 DDR 1xDVDRW 1xLive 2xHDD grafa na PCI-E cos w stylu 6600GT, lub odpowiednik ATI oczywiście proca będe kręcił, może nie totalnie ekstremalnie ale będe chciał troszke z niego wyciągnąć. Teraz pytanie co wrzucić: Huntkey HK-350AP NeoTec Maximus 380W TAGAN 380-U-1 Zalezy mi na ciszy bo mam juz dosyc jak mi sie fortron na 12V przełacza i wyje jak opętany ale także na stabilności. Forum przeorałem prawie całe, testy zasiłek oczywiście tez.. pytanie który z nich wybrać i czy one pociągna ten sprzęt. Raczej nie planuje grafik w stylu 6800gt czy SLI, czasy gdy giercowalem calymi godzinami juz sie skonczyly. pLayer / Suspect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Jak cisza to bierz Tagana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREGSMRQ Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A czytał nowy test zasiłek by Benito??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jak nie chcesz SLI a zależy ci na ciszy bierz tagana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
player_sct Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A czytał nowy test zasiłek by Benito??? :mur: 1639615[/snapback] czytał czytał i to dwa razy :) i podpiety watek na temat tego testu tez :) no i chyba rzeczywiscie zdecyduje sie na tagana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Cisza = Tagan - posiadacz potwierdza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Cisza = Tagan - posiadacz potwierdza :D 1644384[/snapback] tylko zeby cisza w zasilaczu nie byla zachowana cena ciszy na procku ktory bedzie musial znosic grzalke jaka jest kazdy tagan.. nie kazdy smiga na codzien na zanizonych taktowaniach.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Pierdzielsz stary, wystarcza 1 wiatrak przykręcony do budy ustawiony na +5v i nie ma żadnej róznicy w porownaniu do zasilaczy z szybszymi wiatrakami, poza tym obudowa tagana aż tak sięnie grzeje. Z tego co pamiętam bardziej grzeją obudowę zasilacze akasy i kilku innych firm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojpecet Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 no pewnie, zgadzam się! Przed kupnem tagana (z podpisu) myślałem ze temperaturka nie wiadomo jak wzrośnie. tralala :D 2 wiatraki z tyłu obudowy które ledwo ledwo się kręcą, i przed i po temperatura wszystkich podzespołow taka sama. Tagan nie grzeje się tak bardzo jak niektórzy mówią, przynajmniej u mnie! pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Jak dobry zasilacz to musi troszkę rozgrzać atmosferę :), no ale bez przesady. Chyba że masz to wszystko upchane w malutką budę tak że obudowa zasilacza używana jest zamiast radiatora na CPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlf0n Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Pierdzielsz stary, wystarcza 1 wiatrak przykręcony do budy ustawiony na +5v i nie ma żadnej róznicy w porownaniu do zasilaczy z szybszymi wiatrakami, poza tym obudowa tagana aż tak sięnie grzeje. Z tego co pamiętam bardziej grzeją obudowę zasilacze akasy i kilku innych firm. 1644512[/snapback] Sam mam zamiar kupic cichszy zasilacz. Z zainteresowaniem zatrzymalem sie na http://zenfist.pl/pID/211 . Warto ? To beda moje dosc ciezko upracowane pieniazki. I podpowiedzcie mi czy dobrze widze, ze to ten sam model co tutaj: http://sklep.benchmark.pl/pelny_21149.html Do tego planuje w najblizszym czasie chieftec'a BX / BA. Ze sprzetu to 754 / sempron 2,2+ pci-e gf6600 seagate / hitachi 160gb, 1gb ramu bez duala, pozniej cos kolo 3,0+. Pozdrowka. Edytowane 15 Września 2005 przez qlf0n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...