Skocz do zawartości
Slayer

Dobre Pinballe :-)

Rekomendowane odpowiedzi

a też grałem, ale TIMESHOCK bardziej przypadł mi do gustu  8)

Ooo tak... moim skromnym zdaniem jest to najlepszy pinbal jakim moglismy zostac obdarowani. Big Race nie ma juz tego klimatu, mam oba z CDA, ale Timeshock ma specjalne miejsce, tam jest tyle kombinacji, ze az strach sie bac, poznalem jedynie maultka jego czesc, nie udalo mi sie nigdy odblokowac dodatkowych podrozy w czasie i wielu innych rzeczy. Warto jeszcze wspomniec o muzyce, ktora w przypadku TS poprostu roxuje rulezem :) w dwoch slowach to mozna powiedziec: gra idealna, co jakis czas do niej wracam (druga gra do ktorej wracam to TTD i innych na tej liscie nie ma ;])

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze aszzzzz sie najaralem znowu na TAJMA I BIG REJSA musze przyinstalowac wydzwonie kumpla browarki i nocka z glowy bedzie :D ale mogli by dac jakis nowy stol przy obecnej grafie i mozliwosciach obliczeniowych naszych maszyn panowie mozna zrobic napewno niezly stol a nawet kilka :D a co do BIG RACE to nie wiem czy komus udalo objechac cale USA i zrobic wszystkie mody .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ma ktoś grę Timeshock z CD-Action nr 07/1998? Jeśli tak, to chętnie odkupię. :)

Ja mam, ale ta plytka jest priceless.. nie chce sie jej pozbywac ;)

Z pinbali co gralem to tylko Big Race Usa. Reszta to sobie chyba w kulki pogrywa :wink:

Ps. W TimeShock'a nie gralem.

No to twój błąd.. powinienes to zmienic. Wg mnie TS wgniata Big Race'a w ziemie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Goraco polecam Pinball Ilusions - jak dla mnie do tej pory nie pokoany (stol Law). Byla wersja na Amige, ktora polecam odpalac pod emulatorem oraz na PC (rusza tylko pod Dosboxem)

A grales w timeshocka ? :> Wg mnie Pinball Ilussions byl najlepszym pinballem na amisie.. jakbym dobrze przeryl swoj pokoj to moze jeszcze znalazlbym jakis zeszycik z rekordami :D Ale do TS to mu daleko. Az sobie chyba bede musial odswiezyc pamiec jak wroce do domu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinball Dreams, Pinball Fantasies i Pinball Illusion.

Ale najlepsza plansza bylo wesole miasteczko w P.Fantasies. Potrafilem katowac po poltorej godziny bez straty kulki ;) Scrollowane Pinballe rzadza!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi