Gustaf Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Mogę wam polecic emulator fliperów tych stojących w salonach gier. wiecej info http://emu.makii.pl/fliper.php3 W bazie jest 220 fliperow - napewno wam nie zabraknie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 a też grałem, ale TIMESHOCK bardziej przypadł mi do gustu 8)Ooo tak... moim skromnym zdaniem jest to najlepszy pinbal jakim moglismy zostac obdarowani. Big Race nie ma juz tego klimatu, mam oba z CDA, ale Timeshock ma specjalne miejsce, tam jest tyle kombinacji, ze az strach sie bac, poznalem jedynie maultka jego czesc, nie udalo mi sie nigdy odblokowac dodatkowych podrozy w czasie i wielu innych rzeczy. Warto jeszcze wspomniec o muzyce, ktora w przypadku TS poprostu roxuje rulezem :) w dwoch slowach to mozna powiedziec: gra idealna, co jakis czas do niej wracam (druga gra do ktorej wracam to TTD i innych na tej liscie nie ma ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 16 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2004 Balls of Steel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Kurcze aszzzzz sie najaralem znowu na TAJMA I BIG REJSA musze przyinstalowac wydzwonie kumpla browarki i nocka z glowy bedzie :D ale mogli by dac jakis nowy stol przy obecnej grafie i mozliwosciach obliczeniowych naszych maszyn panowie mozna zrobic napewno niezly stol a nawet kilka :D a co do BIG RACE to nie wiem czy komus udalo objechac cale USA i zrobic wszystkie mody . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 czy ktos zna tytuly fajnych fliperow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Balls Of Steel - najlepszy fliper w jakiego gralem , gra bardzooo stara :) Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez ranger Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 3d ultra pinball starenki pinball fantazis big race usa;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Najlepsze byly te z Amigi. Niektore z nich dostepne na PC to Pinbal Fantasies czy Slam Tilt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dzieki. moze ktos zna cos jeszcze. moja dziewczyna w to tlucze nonstop. jedyna gierka, w ktora dostaje od niej becki :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user_out_241 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) NIEAKTUALNE A ma ktoś grę Timeshock z CD-Action nr 07/1998? Jeśli tak, to chętnie odkupię. :) NIEAKTUALNE Edytowane 11 Lutego 2006 przez Mike L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Z pinbali co gralem to tylko Big Race Usa. Reszta to sobie chyba w kulki pogrywa :wink: Ps. W TimeShock'a nie gralem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 A ma ktoś grę Timeshock z CD-Action nr 07/1998? Jeśli tak, to chętnie odkupię. :)Ja mam, ale ta plytka jest priceless.. nie chce sie jej pozbywac ;) Z pinbali co gralem to tylko Big Race Usa. Reszta to sobie chyba w kulki pogrywa :wink: Ps. W TimeShock'a nie gralem. No to twój błąd.. powinienes to zmienic. Wg mnie TS wgniata Big Race'a w ziemie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Goraco polecam Pinball Ilusions - jak dla mnie do tej pory nie pokoany (stol Law). Byla wersja na Amige, ktora polecam odpalac pod emulatorem oraz na PC (rusza tylko pod Dosboxem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Timeshock! To było super mega na wypasie ! Do tego ta muza! Tylko gdzie ja posiałem płytkę z tą gierką ? :( Ale bym sobie zagrał...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Goraco polecam Pinball Ilusions - jak dla mnie do tej pory nie pokoany (stol Law). Byla wersja na Amige, ktora polecam odpalac pod emulatorem oraz na PC (rusza tylko pod Dosboxem)A grales w timeshocka ? :> Wg mnie Pinball Ilussions byl najlepszym pinballem na amisie.. jakbym dobrze przeryl swoj pokoj to moze jeszcze znalazlbym jakis zeszycik z rekordami :D Ale do TS to mu daleko. Az sobie chyba bede musial odswiezyc pamiec jak wroce do domu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Balls Of Steel-njamiodniejszy fliperek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 http://www.kalisz.mm.pl/~fLiPeR/flipery.htm#adit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Pinball Dreams, Pinball Fantasies i Pinball Illusion. Ale najlepsza plansza bylo wesole miasteczko w P.Fantasies. Potrafilem katowac po poltorej godziny bez straty kulki ;) Scrollowane Pinballe rzadza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Myslalem juz ze zapomnieliscie - pinball illusion :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 A nikt nie gral w FASTLANE PINBALL?? Polecam. Wyszedl bodajze pod koniec zeszlego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Hmm a pamieta ktos DOS'owy Psycho Pinball ? Jak ktos ma namiary na niego to prosze o linka. Ile to ja godzin z zycia stracilem przy tej gierce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...