Paechu Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Witam sciagam film w formacie Mp4 i niestety nie wiem w czym go otworzyc tak zebym mial mozliwosc ogladania filmu z napisami (brak lektora polskiego) chodzi mi o podanie programu i kodekow do tego formatu. Jezeli ktos jest zorietowany to mile widziane informacje dodatkowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) ffdshow . http://www.afterdawn.com/software/video_so...ers/ffdshow.cfm http://www.free-codecs.com/download/Real_Alternative.htm To powinno wyświetlić prawie wszystko. Edytowane 8 Września 2005 przez bor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 A z odtwarzaczy polecam SubEdit Player. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paechu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Programy ok tylko chyba mam jkaies zle kodeki bo podczas wyswietlania filmu nachodza na film roznokolorowe pasy (zolte niebieskie czerwone) moze podacie jakies kodeki? mam Kaza lite kodeks. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralph03 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zainslaluj K-Lite Mega Codec Pack tam bedziesz mial wszystkie odpowiednie codecki. Jesli nadal beda problemy z odtworzeniem to w google wyszukaj Nero Digital MPEG 4 AVC h.264 dshow decoder v2.02 Kiedys mialem film Herbi w real i po zainstalowaniu tych kodekow ruszylo. Co do playera to: Media player Classic, ALLPlayer [najlepiej najnowsza wersja]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kavior_ Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 zainstaluj VLC media player i nie potrzebujesz zadnych kodekow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...