Skocz do zawartości
ibanez

Tualatin 1200, ile wyciśnie ??

Rekomendowane odpowiedzi

PO drugie czemu ty Genghiskhan tak się przyczepiłeś do tej

magistrali nie pisałem że mgistrale podnieśłi

Wyobraż sobie że całkowitą wydajnoś c 1200 T

pomnożono razy 2 z kawałkiem i to dało 2,5

tak właśnie działa ten akcelerator plazmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po trzecie ciesze się że przynajmniej w 1 rzeczy się zgadzamy(marketing)

---Przecież nie wiesz wszystkiego to dlaczego twierdzisz że coś o czym nie słyszałeś lub nie widziałeś nie może istnieć

mam wrażenie że uważasz siebie za wyrocznie która

wszystko wiee i przyszłośc przepowiada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Plolska staje się krajem kapitalistycznym więc marketing jej towarzyszy od dobrych kilku lat.Nie zrozumcie żle przedtem też były niejako zalążki tego jednak dopiero teraz owe zlązki owocują.

Zatem nie mogę się zgodzić z Pavlo który twierdzi że marketing

w polsce nie ma miejsca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej skonczcie juz ta dyskusje. Zreszta moze ja ja podsumuje i na tym mam nadzieje zakonczymy. CyraxFX troszke przegial z opowiescia o swoim procu. Co do tego akceleratora plazmy to sie nie bede zaglebial. Jednak jezeli byloby to do opanowania to watpie czy by tego ktos nie wykorzystywal.

Co do Pana genghiskhan to jest troszke nadpobudliwy i nieladnie wyraza zdania o innych. Ma racje twierdzac, ze z C 1.2 nie da sie wycisnac 2.1Ghz na powietrzu i chyba nawet na azocie czy lodzie tez sie nie bedzie dalo. I faktycznie mial racje co do tego, ze (juz o tym mowilem) byloby to stosowane (akcelerator plasmy + akumulator) gdyby to bylo takie piekne.

Koniec koncow Pan CyraxFX czuje, ze cos zwalil bo sie broni czterema postami pod rzad. A Pan genghiskhan i tak mu zaraz przysra niemilo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to napisz cyraxfx jak dokladnie podkrecales swojego proca i skad wiesz o tym acceleratorze plazmy?????moze jakies strony???linki/???

a ty sie uczysz czy studiujesz czy co

DO KaeRESA - nie jestem PAN genghiskhan tylko poprostu genghis :D :wink: :twisted: :P :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie że jesteście słynni już ta rozmowa była omawiana na czacie w interi

Ale nie o tym chciałem napisać

Ciekawe dyskusje prowadzicie naprawde .Właśnie to jest potrzebne temu forum.Zaczynając od fanatyków plazmy a kończąc na specjalistach od marketingu mogę stwierdzić że dzięki tak burzliwej rozmowie można się wiele dowiedzieć.

Tworzycie Dream Team te 5 osób cyrax,genghis,grzybu,Kareas,i jeszcxze jedna osoba.

Ludzie zgłoście się do administratora żebyście zostali moderatorami czy kimś w tym rodzaju , właśnie tak powinny wyglądać dyskusje To jest to.!!!!!!!!!!

Ale wracając do wątku zgodze się z genghiskhanem że żadna płyta nie wytrzymałą by takiego fsb nawet sam Jesus by tego nie zrobił

a z drugiej strony u mnie także w firmie bios nie byreagował ale win się uruchamiał tzn nic nie dało śię zmienić w biosie.

POdsumowując Naprawde uważm że powinniście tworzyć wspólonie to forum.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH SZAKAL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe dyskusje prowadzicie naprawde .Właśnie to jest potrzebne temu forum.Zaczynając od fanatyków plazmy a kończąc na specjalistach od marketingu mogę stwierdzić że dzięki tak burzliwej rozmowie można się wiele dowiedzieć.

Tworzycie Dream Team te 5 osób cyrax,genghis,grzybu,Kareas,i jeszcxze jedna osoba.

Ludzie zgłoście się do administratora żebyście zostali moderatorami czy kimś w tym rodzaju , właśnie tak powinny wyglądać dyskusje To jest to.!!!!!!!!!!

Ale wracając do wątku zgodze się z genghiskhanem że żadna płyta nie wytrzymałą by takiego fsb nawet sam Jesus by tego nie zrobił

a z drugiej strony u mnie także w firmie bios nie byreagował ale win się uruchamiał tzn nic nie dało śię zmienić w biosie.

dobrze gada dac mu vodki :D :D

slynny jestem???i inni - hmmmm to fajnie - ja nie jestem specem od marketingu ale mam oczy otwarte i wiem co sie dzieje z tym swiatem :P

a co do tego zeby zostac moderatorami to raczej ja sie nie nadaje - bo to straszna charowka a i ja nie mam tyle czasu by przy kompie siedziec

ale ciekawe tematy rzeczywiscie sa rzadko poruszane

no na forum jest kilku szalencow co by mogli cos razem zdzialac - wynalesc cos - zbudowac.....

no ale niestety temat sie wyczerpal -

CYRAXFX moze pogadamy jeszcze o marketingowo-grabierzczej polityce firm komp i nie tylko ..???/? :lol: 8) :? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobrze gada dac mu vodki :D :D

slynny jestem???i inni - hmmmm to fajnie - ja nie jestem specem od marketingu ale mam oczy otwarte i wiem co sie dzieje z tym swiatem :P

a co do tego zeby zostac moderatorami to raczej ja sie nie nadaje - bo to straszna charowka a i ja nie mam tyle czasu by przy kompie siedziec

ale ciekawe tematy rzeczywiscie sa rzadko poruszane

no na forum jest kilku szalencow co by mogli cos razem zdzialac - wynalesc cos - zbudowac.....

no ale niestety temat sie wyczerpal -

CYRAXFX moze pogadamy jeszcze o marketingowo-grabierzczej polityce firm komp i nie tylko ..???/? :lol: 8) :? :?

Genghiskhan dobrze to ujołeś

Rzeczywiście tematów ciekawych jest mało.

A tutaj takie proste pytanie ile wyciśnie Tuatlin a ile

kontrowersji wzbódził.

Co do wypowiedzi Szakala ciesze się (fanatyk PLAZMY)

że ktoś wie o nas.NO może gdyby się udało zebrać ekipe

byłoby ciekawie.Ale ja także nie mam za dużó czasu bo tylko wieczory mi zostają lub weekendy ale to nie głupia myśl z tworzeniem forum.

Drogi Genghiskhanie jeżeli znajdzie się temat to oczywiście poglądy musimy wymienić .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do marketingu to ogromny wpływ na pojawianie się na rynku ma Największy monopol na święcie (nie chodzi o sklep z Vódką)

Microsoft który króluje w branży oprogramowania.Potencjalny użytkownik nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak wielką pozycje na rynku ma ta firma ba korporacja niemalże "mafia".Postępu nie da się zatrzymać ale jest ograniczany właśnie przez takich monopolistów jak Microsoft.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do marketingu to ogromny wpływ na pojawianie się na rynku ma Największy monopol na święcie (nie chodzi o sklep z Vódką)

Microsoft który króluje w branży oprogramowania.Potencjalny użytkownik nawet nie zdaje sobie sprawy z tego jak wielką pozycje na rynku ma ta firma ba korporacja niemalże "mafia".Postępu nie da się zatrzymać ale jest ograniczany właśnie przez takich monopolistów jak Microsoft.

oki wymienic zawsze mozna

a co do ciekawych artykolow to zapraszam na www.nfk.art.pl

strona mojego kumpla

bardzo ciekawa moim zdaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe, ze na moim Duronku 1200+GF256 DDR i 256 SDRAM mam ponad 5,5 tys. pkt. w 3Dmarku 2000 a u kuzyba na : Clayton i815+Celeron 1200+256 SDRAM+GF MX 400 uzyskałem tylko 2800 pkt. ???? Czyżby podkręcenie tego celka np. 1.2@1.6 dało mi tak duży wzost wydajności ? Nie przesadzajcie ! Ten celek to nie Pentium. Też w kilku miejscach wyczytałem o przewadze Celerona 1.2T nad Celeronem 1.7 ale DALEKO im do wydajnosci Athlona XP o podobnym zegarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu tylko napisze ze ten caly CyraxFX przypomina mi pewnego kolesia ode mnie ze szkoly ... Co dziennie rozpowiadal nie stworzone historie. Oto jedna : Mandat za wyprzedzanie za po-2-nej ciaglej + przekroczenie predkosci .... wszystko OK ale pan B. upieral sie przy tym ze jego pojazdem byl ..... ROWER :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rafi - ja na moim celku i gf2mx (nie 400) mialem wiecej w 3dmar2001 niz twoj kumpel w 3dmark2000 wiec mial cos nie tak ustawione albo ten mx400 mial 64 bitowe pamieci. Ty masz gf256 na ddr wiec wiele wydajniejszy od gf2mx, a jednak tyle samo pkt co ja na starym mx w 3dmark2000. Naprawde celek tualatin jest bardzo niedoceniany przez tych ktorzy go nie widziali na oczy. Intel zrezygnowal z niego bo zagrazal wydajnoscia pozycji P4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...