S.W.A.T Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam, po wymianie kompa zaczal sie nastepujacy problem. Gdy odpalam film w WINAMPIE/ALLPLAYERZE/Windows media player to obraz tak jak by sie powieksza... nie iwem jak to opisac, załozmy ze kwadracik wokoł "MOJEGO KOMPUTERA" sie pojawia i kilkanascie razy wiekszy mi sie pokazuje zamiast filmu... Tutaj macie screena jak to mniej wiecej wyglada: Prosze o pomoc! :cry: Karta to GF6600GT od GALAXY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Wina grafiki to raczej nie jest :] przeinstaluj stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Zawsze tak masz, czy tylko czasami (mi też się to czasami dzieje)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 codec7.8i_nt te kodeki polecam zobacz czy na tym tez tak masz..:> ja stawiam na wine sterow/codecow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Zawsze tak masz, czy tylko czasami (mi też się to czasami dzieje)... 1640906[/snapback] hmm czy zawsze... zalozmy, że na 10 filmow z 4/5 sie zblokuje :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...