punek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Witam Ostatnio z nudów kupiłem 'CHIP wydanie specjalne' Tam jest tabelka porównawcza procesorów i zdziwiłem się nieco gdy zobaczyłem że Duron 1,2 jest lepszy od Celerona 1,7 . Tak się zastanawiałem czy oni się czasami nie pomylili???!!! Celek jest droższy od Durnia o 100 zeta a i tak wymięka. Intela to popier***** chyba :evil: . Dodatkowo zainteresowo mnie że AXP 1800 jest mocniejszy w "internet/bióro" od PIV 1,9 :D ; Gry/multimedia 1800 XP jest lepszy od PIV 2,0 8O ; Wydaje mi się to conajmniej dziwne :roll: !!! Jak to prawda to INTEL sobie w kulki leci i to równo :evil: . Pozdrawiam Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 coz, tak to jest, a celeron 2.0GHZ puszczony nawet na 3 GHZ jest duzo wolniejszy od athlona 1,7, pentiuma 1,8 wiec nic to nie warte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Qrde, jaki mam dobry procesor... :-D :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Góral wiesz co? Jest jeszcze jedna rzecz z której też się ucieszysz. Mianowicie Twój procek zają 1 miejsce w "wydajność/cena" Gratuluje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton555 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 szkoda tylko że ma problemy z kontatybilnością! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anton555 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zapomniałem dodać że co tanie to drogie ale konkurencja jest wskazana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 szkoda tylko że ma problemy z kontatybilnością!Niby z czym? Chyba Cie chlopie po.....o, cos Ci sie chyba pomylilo, AMD nie ma problemow z kompatybilnoscia juz od czasow K6-III, wiec nie pisz <span style="color:red;">[ciach!]</span>l i mnie nie denerwuj :twisted: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Niech zgadne - anton555 - kolejny klient supermarketów na 'markowe' komputery ?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 D 1.2 szybszy od C 1.7 :D:D:D To dlatego juz nie kupuje chipa od jakiegos czasu :D Oba procki przetrzepalem w kazda strone (no prawie kazda). 3dmark niemowi nam o niczym szczegolnym poza tym, ze C 1.7 jest bidny w kesz i tam dostaje od wszystkich prockow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 D 1.2 szybszy od C 1.7 :D:D:D To dlatego juz nie kupuje chipa od jakiegos czasu :D Oba procki przetrzepalem w kazda strone (no prawie kazda). 3dmark niemowi nam o niczym szczegolnym poza tym, ze C 1.7 jest bidny w kesz i tam dostaje od wszystkich prockow. A czym testowales?? Bo jak Tylko markiem to gratuluje :P ;). (bez urazy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Kareas - jak chcesz się dowiedzieć o wydajnośc procków to zrób taki test: Winamp 2.7x puszczasz jakąkolwiek mp3 Właczas konfigurację AVS na: elvis_real3d_livinginabox tryb na 1024x768x32 wyświetlanie fps 100% ekranu w wizualizację fast software bpm i puszczasz avs fullscreen. Ja na athlonie 1700+ mam 7.1 fps... A że avs jest software to daje niezłe pojęcie o wydajności procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja prosilbym anton555 o zbanowanie mu konta za gloszenie herezji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...