Platon666 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam. Mam pytanie czy ktoś z was oriętuje się czy na rynku jest dostępny alternatywny produkt do monitora, chodzi mi o okulary w których znajduje się wyświetlacz. Kiedyś obiło mi się to o uszy ale nigdzie nie mogę tego znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 gra nie warta świeczki: 1. drogie 2. rozdzielczość 800x600 max 3. syndrom choroby virtualnej (polega na ogłupieniu błednika i nudnościach - spowodowane tym ze ruch głowy nie wpływają na to co widzą oczy...) - czy jak sie to tam zwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Są też okulary LCD - przesłaniające obraz raz na lewe raz na rpawe oko - do tego trzeba dobry monitor CRT. Dizała to całkiem sprawnie. Zmęczenie oczu występuje, ale jest nieznaczne w przypadku dobrego monitora. Grałem sporo na takim sprzęcie w m.in. Quake3 i jest to naprawdę fajny gadżet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...