Polly Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hej ;)) czy ktoś z internautow jest okolic gliwic /? kurcze szukam chetnych, dobrych fachowców ;)) zeby popodłaczali mi kompa (dostalam w spadku :P troszke cześci ):) i zrobili formata :)) co do ceny to uzgadniamy potem ;)) czekam na odp ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 No problemo :) Odezwij sie na gg - jest podane w profilu.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Tez Gliwice - os. Obroncow Pokoju :D. Chetnie pomoge :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hehehehe :lol: i znajac zycie ur8an spier... sprawe :D i zamiast komputerka musiał ci oddać swojego pegazuska : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hehehehe :lol: i znajac zycie ur8an spier... sprawe :D i zamiast komputerka musiał ci oddać swojego pegazuska : 1640496[/snapback] :huh: Jasne ;] Chcialbys :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 :huh: Jasne ;] Chcialbys :* Nie potrzebujesz moze pomocy? :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Juz sie o mnie nie bój... Dobra koniec czata.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polly Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 potrzebuje ;)) ale jak narazie juz mam osobe chętna :)) z forum zaznacze ;)) no ale jeszcze brakuje mi czegoś :).... bo jestem taka samotna ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...