nomad Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam, mam u siebie chyba niecodzienny problem, otoz w telefonie j.w pojawia mi sie "Insert Sim karte" (prepaid w O2 - NIEMCY), tylko ze karte jest na swoim miejscu caly czas. Tuz przed ty cudem calkowicie zniknal mi pasek zasiegu no i pojawilo mi sie TO GOWNO. Czy to oznacza ze telefon jest uszkodzony, sprawdzalem jeszcze z inna karta i jest to samo. Prosze o pomoc jesli ktos spotkal sie z takim problemem???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Tak. Najczestrze przyczyny: upadek, zalanie woda lub innym plynem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam, mam u siebie chyba niecodzienny problem, otoz w telefonie j.w pojawia mi sie "Insert Sim karte" (prepaid w O2 - NIEMCY), tylko ze karte jest na swoim miejscu caly czas. Tuz przed ty cudem calkowicie zniknal mi pasek zasiegu no i pojawilo mi sie TO GOWNO. Czy to oznacza ze telefon jest uszkodzony, sprawdzalem jeszcze z inna karta i jest to samo. Prosze o pomoc jesli ktos spotkal sie z takim problemem???? 1640115[/snapback] no to chiba zostaje tylko wizyta w serwisie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomad Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 no wlasnie najdziwniejsze jest to ze telefon nie zaliczyl ani kapieli ani upadku ani innych takich podobnych rzeczy - poprostu zachcialo mu sie KARTY SIM :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...