zielaczek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Może komuś się przyda, ostatnio wymieniałem ogniwa w bateri do laptopa i całość skrupulatnie fotografowałem. Na tej podstawie zrobiłem krótki i mam nadzieję przejżysty poradnik jak samemu dokonać takiej wymiany. Mam nadzieje że postuje to w dobrym miejscu. http://zielak.acn.waw.pl/bateria/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moondec Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 DOBRA ROBOTA :) myśle, że się przyda! --- pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jakie ogniwa sa w bateriach z nowszych laptopow ? tez paluszki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 jakie ogniwa sa w bateriach z nowszych laptopow ? tez paluszki ? 1640790[/snapback] Nie ma regoly na to, niestety. Jakby to bylo takie proste to by na bateriach nie zarabiali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...