Pachman Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam Czy może ktoś polecić mi jakiegoś sprawdzonego providera na Gocławiu? Ważne by gwarantował szybkość transferu zbliżoną do oferowanej. Najlepszy dostęp mam do ASTER ale nie wiem nic o jakości ich usług. Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedriver Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 To może napisz jeszcze w jakim mieście Cię interesuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Witam Czy może ktoś polecić mi jakiegoś sprawdzonego providera na Gocławiu? Ważne by gwarantował szybkość transferu zbliżoną do oferowanej. Najlepszy dostęp mam do ASTER ale nie wiem nic o jakości ich usług. Z góry dziękuję. 1640210[/snapback] Jedynymi zaletami astera są : brak limitu transferu i zwiększenie (tylko download'u) w nocy. Ceny są niewiele wyższe od tepsy. Też miałem dylemat (neostradę czy aster) i wybrałem neostradę. Z Asterem u mnie ciągle są problemy (mam kablówkę) dlatego bym go nie polecił. To może napisz jeszcze w jakim mieście Cię interesuje. 1640306[/snapback] Gocław to dzielnica Warszawy :wink: Edytowane 9 Września 2005 przez regedit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 OT Gocław to dzielnica Warszawy i Szczecina :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 OT i Szczecina :wink: 1640713[/snapback] heh, niech Ci będzie :razz: ale za to ASTER nie dociera na tamten Gocław :wink: btw. @Pachman - może jesteś w zasięgu jakiejś osiedlówki? Mieszkasz na jakimś większym osiedlu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pachman Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 heh, niech Ci będzie :razz: ale za to ASTER nie dociera na tamten Gocław :wink: btw. @Pachman - może jesteś w zasięgu jakiejś osiedlówki? Mieszkasz na jakimś większym osiedlu? 1641148[/snapback] Nie ma tu osiedlowej sieci (nowe osiedle). Natomiast wszędzie podciągnięta jest ASTER. Jeśli jest OK to się podłączam. Ważne by to potwierdził ktoś z Gocławia (w WARSZAWIE) Dla mnie łączność via ASTER to najprostsze rozwiązanie. Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trialman Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Nie ma tu osiedlowej sieci (nowe osiedle). Natomiast wszędzie podciągnięta jest ASTER. Jeśli jest OK to się podłączam. Ważne by to potwierdził ktoś z Gocławia (w WARSZAWIE) Dla mnie łączność via ASTER to najprostsze rozwiązanie. Dziękuję serdecznie za odpowiedź. Pozdrawiam 1642508[/snapback] A czy na ul. Rechniewskiego na Gocławiu w Warszawie sa jacys inni providerzy czy tylko UPC i Aster? Powiems zczerze ze ceny maja zaporowe, a interesowalo by mnie podlaczenie 3 lub 4 kompow... Pozdrawiam! trial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...