Kujaś Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam - mam nowy komp na DFI Lanparty NF4 Ultra-D - który co 2, 3 włączenie kompa nie startuje prawidłowo - tzn zatrzymuje się na ekranie wykrywania napędów, testowania lub też nie włącza minitora - nie wiem co robić - jestem zielony w temacie - proszę o pomoc ;-) PS widziałem w recenzjach tej płyty na komputroniku że też ktoś miał taki problem, ale opisu wyjasnienia problemu nigdzie nie znalazłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Jest duży topic o tym mobo, na pierwszej jego stronie jest FAQ ondnośnie tej płyty, jesli rady tam zawarte nie pomogą to zapytaj w tamtym topicu. Pozdrawiam!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Wszystko O --> Dfi Lanparty Nf4 ( All Models ) Szukaj :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...