Slayer Opublikowano 28 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2002 Sorki, ze nie pisze ,,rzy" o kreskowane itp.- cos sie zrobalo :? Do rzeczy- co 60 sekund Imesh na 5 sekund obciaza procesor na 100%, a tak dzialajac sobie w tle ledwo do 7%. CO jest grane? Jakis szpieg? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nie wiem dlaczego, ale napiszę ci tylko, że iMesh ma w sobie dokładnie 11 szpiegów/reklam itd. - ogólnie syfu :). Miłego użytkowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nie wiem dlaczego, ale napiszę ci tylko, że iMesh ma w sobie dokładnie 11 szpiegów/reklam itd. - ogólnie syfu :). Miłego użytkowania. Mozna się tego pozbyć progsami: Ad-aware lub/i Spy Bot i wtedy nie ma już zadnego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Miałem duuużo szpiegów ^_^. Teraz nie mam ani jednago. Ale problem pozostał. Dalej na te 5 sekund katuje proca- dziwne...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Poszukaj sobie Imesh'a bez tych "syfów", ale on wszędzie są :). Nie obędziesz się bez nich ;). Gdy pousuwałem je to przed uruchomieniem programu wyskakiwałał jakiś błąd i to wszystko. Program działa oczywiście bardzo dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Gdzie? MOze linka by ktoś dał? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...