Skocz do zawartości
kamilo23

Warszawa 1/4 Mili

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tam będe, mają sie tam jeszcze odbyć jakieś mistrzostwa NFSU2 w których biorę udział, i pokaz need for speed most wanted ;] normalnie sie doczekać nie mogę, a co do zdjęć, to widze że aparatu brać nie musze [;

Edit: Jakiego monster trucka, nie wiedziałem że tam będzie/będą monster trucki, dobrze wiedzieć, ale na stronkach nie widziałem by pisali o monsterach, no ale, pożyjemy zobaczymy, coraz bardziej sie niecierpliwie ;]

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A cóż to za bestię prowadzisz na codzień, że nie doceniasz pracy włożonej w auta startujące w ramach SSS? Pochwal się.

1649362[/snapback]

Nie chodzi mi o auta, chodzi mi o to że jakoś nie potrafię dostrzec nic emocjonujacego w sporcie polegającym na jeździe na wprost i takim gdzie wygrywa ten kto ma więcej kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I niestety Sewer, wysoka cena biletów nie przekłada się u nas na odpowiedni poziom zabezpieczenia "drag stripa" (tjaaa). Pojawiają się już dragstery, jest kilku facetów robiących niskie 11ki- tylko czekać aż jeden z nich straci kontrolę i niekontrolowanego slide'a zakończy w tłumach kibiców :/ (tfu, tfu, tfu!)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze też bym sie przeszedł bo mieszkam bardzo blisko. Ale 30zeta za wejse i popatrzenie z bliska na samochody to lekka przesada.

W Radomiu na AirShow zapłaciłem za wstęp chyba 10zł, a tam koszty organizacji to były o wieeeeeeeele wyższe.

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zajebiscie... samochod naprawiony tylko poto zeby teraz kiedy mam odnowiona skrzynie i sprzeglo nie slizgajace sie, poprawiony dolot i jeszcze szybszy jest samochod musiala mi pierdzielnac uszczelka pod glowica znowu!!!!!!!!!!!!!

jestem wkurzony do granic mozliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uszczelka juz jest A grupowa.... nie bylo B grupy w RS'ach ;]

sroby ARP sa o wiele za drogie by mnie bylo na nie stac... ale jesli jeszcze raz pierdzielnie to bardziej mi sie chyba by ARP oplacalo :|

gdybym tylko dorwal przyrzad do pierscieniowania blokow....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

berkut: mam nadizeje ze sie tym nie wyglupie :P, ale czy nie prubowales wciac uszczelki pod glowice z blachy miedzianej ?

Interesuje sie troche tuningiem poczciwego Fiata 126p :P.

Po zwiekszeniu stopnia sprezania zawsze musialo wysrac uszczelke.

Po zastosowaniu miedzianej predzej zawory rozwalalo a nie uszczelke,jak sie przesadzilo.

Dodatkowo masz lepsze odprowadzanie ciepla, zmniejsza sie prawdopodobienstwo spalania stukowego.

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

berkut: mam nadizeje ze sie tym nie wyglupie :P, ale czy nie prubowales wciac uszczelki pod glowice z blachy miedzianej ?

Interesuje sie troche tuningiem poczciwego Fiata 126p :P.

Po zwiekszeniu stopnia sprezania zawsze musialo wysrac uszczelke.

Po zastosowaniu miedzianej predzej zawory rozwalalo a nie uszczelke,jak sie przesadzilo.

Dodatkowo masz lepsze odprowadzanie ciepla, zmniejsza sie prawdopodobienstwo spalania stukowego.

pozdro

1651082[/snapback]

No ja też mam uszczelkę miedzianą o grubości ok 0,7 mm i jest nie do zapałowania, kiedykolwiek rozbieram silnik to wyglada jak nowa. Dzięki temu odpada mi możliwość wydmuchania uszczelki np podczas jazdy na trasie. Nie wiem jak to jednak się ma do silników chłodzonych cieczą, czy to wystarczy, chyba raczej coś trzeba pokombinowac z uszczelką stalową taką jak to się stosuje do odprężania silników pod turbo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi