kamilo23 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Wybieracie się na ta wielką impreze, jak ktoś będzie to mógłby zarzucuć fotkami :wink: I relacja z tej impry mile widziana :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Co? Gdzie? Kiedy? zapodaj jakieś informacje bo chętnie bym coś takiego zobaczył... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Temat można zamknąć bo obie informacje bez problemu wyszukacie na www.sss.org.pl Ja tam będę i narobie tyle fotek że aparat mi zdechnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Tez tam bede. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 To zdajcie relacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) co gdzie kiedy jak? :P moze bede :> w aparacie mam karte 512MB [; edit: wlasnie berkut sie zapowiadal Edytowane 9 Września 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 pisze z ekranowej klawiaturi, ale bee sie staral pisac normalnie. 17,09=przyszla sobota=moze pojade, zalezy jak ze szkola bedzie... pozdrawiam artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 nie bede samochodem, glowna uszczelka skrzyni biegow powiedziala papa natomiast bede popatrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 heh, szkoda. hm, ma byc podobno pogaz nfs;most wanted ale nic wiecy nie wiem. btw. bylem na rozpoczecie sezonu to bede i pewnie na koniec, ale poki co niezapeszyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Na pewno ma być :) To pierwsza rzecz dla jakiej ide, następna to zawody w U2 potem dla Monster Trucka i na koniec dla samych wyścigów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Ja tam będe, mają sie tam jeszcze odbyć jakieś mistrzostwa NFSU2 w których biorę udział, i pokaz need for speed most wanted ;] normalnie sie doczekać nie mogę, a co do zdjęć, to widze że aparatu brać nie musze [; Edit: Jakiego monster trucka, nie wiedziałem że tam będzie/będą monster trucki, dobrze wiedzieć, ale na stronkach nie widziałem by pisali o monsterach, no ale, pożyjemy zobaczymy, coraz bardziej sie niecierpliwie ;] Edytowane 10 Września 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 No to jest nas dwóch :) ktoś jeszcze bierze udział ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Bede napewno . Z kumplem . Biore Canona A85 + 256 mb :D .. pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 To ja sie odezwe do ciebie w sprawie kilku fotek po imprezie :) niestety ja mam pseudo cyfraka i robi żałosne zdjęcia :( BTW Jak możesz to zrób dużo, dużo a nawet więcej :D fotek Monster Trucka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Też bym poszedł na te wypasione "wyścigi" ale te OESy takie skomplikowane że można się pogubić :lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A cóż to za bestię prowadzisz na codzień, że nie doceniasz pracy włożonej w auta startujące w ramach SSS? Pochwal się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 A cóż to za bestię prowadzisz na codzień, że nie doceniasz pracy włożonej w auta startujące w ramach SSS? Pochwal się. 1649362[/snapback] Nie chodzi mi o auta, chodzi mi o to że jakoś nie potrafię dostrzec nic emocjonujacego w sporcie polegającym na jeździe na wprost i takim gdzie wygrywa ten kto ma więcej kasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Ja mialem pojsc tez na ta impreze ale jesli mam wydac 60 pln na wejscie dla mnei i mojej kobietki to ja pierdyle. Wole te 60 pln przeznaczyc np na dobry obiadek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 I niestety Sewer, wysoka cena biletów nie przekłada się u nas na odpowiedni poziom zabezpieczenia "drag stripa" (tjaaa). Pojawiają się już dragstery, jest kilku facetów robiących niskie 11ki- tylko czekać aż jeden z nich straci kontrolę i niekontrolowanego slide'a zakończy w tłumach kibiców :/ (tfu, tfu, tfu!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Kurcze też bym sie przeszedł bo mieszkam bardzo blisko. Ale 30zeta za wejse i popatrzenie z bliska na samochody to lekka przesada. W Radomiu na AirShow zapłaciłem za wstęp chyba 10zł, a tam koszty organizacji to były o wieeeeeeeele wyższe. Edytowane 15 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Ja bede na 100% ale nie jako widz tylko jako wystawca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Co bedziesz wystawial? Jakies modele RC o ile sie nie myle, tak? Mozesz przyblizyc co to bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 zajebiscie... samochod naprawiony tylko poto zeby teraz kiedy mam odnowiona skrzynie i sprzeglo nie slizgajace sie, poprawiony dolot i jeszcze szybszy jest samochod musiala mi pierdzielnac uszczelka pod glowica znowu!!!!!!!!!!!!! jestem wkurzony do granic mozliwosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 To kup mocniejszą i zmień śruby na tytanowe. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 uszczelka juz jest A grupowa.... nie bylo B grupy w RS'ach ;] sroby ARP sa o wiele za drogie by mnie bylo na nie stac... ale jesli jeszcze raz pierdzielnie to bardziej mi sie chyba by ARP oplacalo :| gdybym tylko dorwal przyrzad do pierscieniowania blokow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 berkut: mam nadizeje ze sie tym nie wyglupie :P, ale czy nie prubowales wciac uszczelki pod glowice z blachy miedzianej ? Interesuje sie troche tuningiem poczciwego Fiata 126p :P. Po zwiekszeniu stopnia sprezania zawsze musialo wysrac uszczelke. Po zastosowaniu miedzianej predzej zawory rozwalalo a nie uszczelke,jak sie przesadzilo. Dodatkowo masz lepsze odprowadzanie ciepla, zmniejsza sie prawdopodobienstwo spalania stukowego. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swatkat Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 berkut: mam nadizeje ze sie tym nie wyglupie :P, ale czy nie prubowales wciac uszczelki pod glowice z blachy miedzianej ? Interesuje sie troche tuningiem poczciwego Fiata 126p :P. Po zwiekszeniu stopnia sprezania zawsze musialo wysrac uszczelke. Po zastosowaniu miedzianej predzej zawory rozwalalo a nie uszczelke,jak sie przesadzilo. Dodatkowo masz lepsze odprowadzanie ciepla, zmniejsza sie prawdopodobienstwo spalania stukowego. pozdro 1651082[/snapback] No ja też mam uszczelkę miedzianą o grubości ok 0,7 mm i jest nie do zapałowania, kiedykolwiek rozbieram silnik to wyglada jak nowa. Dzięki temu odpada mi możliwość wydmuchania uszczelki np podczas jazdy na trasie. Nie wiem jak to jednak się ma do silników chłodzonych cieczą, czy to wystarczy, chyba raczej coś trzeba pokombinowac z uszczelką stalową taką jak to się stosuje do odprężania silników pod turbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 U mnie problemem nie jest stopien sprezania bo mam niski (silnik turbo) najlepiej by bylo gdybym wypierscieniowal blok silnika, juz nigdy nie mialbym problemow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Bede tam prawdopodobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 No panowie licze na fotografów :D Jak coś to ja pierwszy do fotek :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...