Skocz do zawartości
kamilo23

Warszawa 1/4 Mili

Rekomendowane odpowiedzi

zajebiscie... samochod naprawiony tylko poto zeby teraz kiedy mam odnowiona skrzynie i sprzeglo nie slizgajace sie, poprawiony dolot i jeszcze szybszy jest samochod musiala mi pierdzielnac uszczelka pod glowica znowu!!!!!!!!!!!!!

jestem wkurzony do granic mozliwosci

1650519[/snapback]

może za mocno dokręcasz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie jutro nie będzie, zróbcie pare dobrych fotek, jak możecie to jakiś filmik paro minutowy(koniecznie z monsterem ;]) ja 60 zł na to bulić nie będe :/ szkoda, a zapowiadało sie fajnie, na ea.pl nic nie mówili o wpłacaniu kasy za wejście więc myślałem że pojeżdże, a tu kasy nie ma, szkoda, byłem i jestem wkurzony, no dobra, teraz trochę mniej z powodu pewnej dziewczyny którą "koffam" [;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie jutro nie będzie, zróbcie pare dobrych fotek, jak możecie to jakiś filmik paro minutowy(koniecznie z monsterem ;]) ja 60 zł na to bulić nie będe :/ szkoda, a zapowiadało sie fajnie, na ea.pl nic nie mówili o wpłacaniu kasy za wejście więc myślałem że pojeżdże, a tu kasy nie ma, szkoda, byłem i jestem wkurzony, no dobra, teraz trochę mniej z powodu pewnej dziewczyny którą "koffam" [;

1652802[/snapback]

Pojeździć se możesz bo wstęp na zawody jest darmowy ale na całą impre musisz dać 30zł od osoby. Pisze się "kocham" a nie "koffam" bykom stop :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem jak sie pishe ;] Byłem i na wstępie patrze, stoją 2 panienki i sprzedają bilety, no to ja jako cicho ciemny przeszedłem obok nich jakby nigdy nic ;] nic nie mówiły itd. ide sobie ide, oglądam fury, patrze obok, a tu monster truck, normalnie fajny był jak cholera :D oponki były ze 30 cm mniejsze ode mnie ;] potem poszedłem do namiocika z nfs most wanted, ;] dostałem czapke z need for speed underground 2 i okulary z nfs:most wanted ;] potem poszedłem popatrzeć na wyścigi 1/4 mili, fajnie było i głośno, zgłodniałem po 3 godzinach, poszedłem luknąć do sklepików-namiotów, wszystko za 10 zł :o kebab taki ze 35 cm 10 zł ;] no zebrałem sie i poszedłem ;] samochodzików było dużo fajnych, najwięcej było subaru wrx ;] ogólnie imprezka fajna, tylko po co płacić jak można wejść bez wpłaty? hehehe, a jak sie na mnie jeszcze ludzie patrzyli dziwnie ;] ale co tam ;] grunt że byłem ;]

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja wracam z 3 miejscem w NFSU2 ! :D Ciężko było to fakt ale warto :D Czapke i okulary dostałem tuż po krótkiej gadce zioma od tego namiotu :) O 11 był taki ruch że ledwie się dopchałem do stanowiska ( po 3 godzinach zmagań z tym :/ ) na dodatek źle policzyli mój wynik i zamiast 5 w eliminacjach byłem 18 :D Monster truck był spoko, wyścigi widziałem połowicznie niestety bez klasy profi i w góre :( Coś jeszcze mam dodać ? Moge jeszcze powiedzeć że oprucz czapy i okularków dostałem ładny pucharek, smycz, parasolke i karte graficzną MSI GF 6600 :D

EDIT Jeszcze demka Most Wanted i Burnout Revenge :D

Edytowane przez Shiningami

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No a ja wracam z 3 miejscem w NFSU2 ! :D Ciężko było to fakt ale warto :D Czapke i okulary dostałem tuż po krótkiej gadce zioma od tego namiotu :) O 11 był taki ruch że ledwie się dopchałem do stanowiska ( po 3 godzinach zmagań z tym :/ ) na dodatek źle policzyli mój wynik i zamiast 5 w eliminacjach byłem 18 :D Monster truck był spoko, wyścigi widziałem połowicznie niestety bez klasy profi i w góre :( Coś jeszcze mam dodać ? Moge jeszcze powiedzeć że oprucz czapy i okularków dostałem ładny pucharek, smycz, parasolke i karte graficzną MSI GF 6600 :D

EDIT Jeszcze demka Most Wanted i Burnout Revenge :D

1654324[/snapback]

No to pieknie ...grasty ..

Byc maze nawet ciebie widzialem jak grales ...chyba przy drifcie kolo 16.30 tam grala jakas czworka finalistow ...pewnie tez tam byles :D

Monster truck to lipa ...przejechal raz po jakims rozjezdzonym juz porzadnie padle samochodu i to cala niby atrakcja :lol: :lol: ..

Dla mnie rywalizacja na prostej byla emocjonujaca ...Nowy rekord Polski Marcina Czernika (9.85s) i 9.88s Lancera Ink-tec to bylo to :D

Zdjec mam z 150 i filmiki (w sumie pewnie lekko >200mb) ..

Jak ktos ma free web space to chetnie przesle :D

pozdro

piotres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie ja :D Ja byłem w Sprint :D Ludzie robili kupe fotek i filmów ale nie wiem gdzie to pójdzie O_o Ja chce zobaczyć moja morde w TV :D Btw ten monster mnie ominoł :D

A te 200MB to spakuj i walnij mi na mail ;p topdiablo@wp.pl lub jeśli ci nie żal jednej płytki wypal, będę wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja byłem, ale nie wytrzeźwiałem jeszcze po piątkowej popijawie. Siedziałem u siebie na stoisku i doiłem browar :D Ale w końcu należało mi się :D

narcyz -> tak jak mówisz. Miałem namiocik i pomarańczowe banery ;) I stoisko blisko dużego Monstera

Edytowane przez Mutos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tia ;] Nie wiecie kiedy będą podobne miszczostfa;] To bym sie wybrał ;]

Ps. Wiem jak sie pishe po lucku... ;]

1654667[/snapback]

No właśnie :D ja chce jeszcze coś wygrać :D

P.S Tępimy złą pisownie ! :D naucz cię pisać po ludzku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok ok, będe tak tylko na testoffym pishał ;] [; a zawody bym chciał np. w half-life2 deathmatch [; albo jakiejś innej fajnej strzelance np. ut [; Będzie trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać ;] ps. Zapoda ktoś może fotki na jakiejś stronce internetowej, albo da linki do imageshacks np. ze zdjęciami monstera ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrażenia z zaprezentowanego most wanted- :( Nie ma uszkodzeń samochodu, facet uderzył z całej parady w ściane i nic sie nie stało, zajefajne są filmiki, a iskry sypią sie po całym ekranie, lekko zarysowa(uderzył) w murek a iskry poszły jakby ze 350 na godzine walną bokiem w budynek oO czyli gra jeszcze nie dopracowana :/ a szkoda, myślałem że coś fajnego zobacze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wrażenia z zaprezentowanego most wanted- :( Nie ma uszkodzeń samochodu, facet uderzył z całej parady w ściane i nic sie nie stało, zajefajne są filmiki, a iskry sypią sie po całym ekranie, lekko zarysowa(uderzył) w murek a iskry poszły jakby ze 350 na godzine walną bokiem w budynek oO czyli gra jeszcze nie dopracowana :/ a szkoda, myślałem że coś fajnego zobacze ;]

1655383[/snapback]

Nie przesadzaj :) można ostro rozwalić lakier ;p i troche powyginać wóz :) coś jak w NFS6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi