TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 zajebiscie... samochod naprawiony tylko poto zeby teraz kiedy mam odnowiona skrzynie i sprzeglo nie slizgajace sie, poprawiony dolot i jeszcze szybszy jest samochod musiala mi pierdzielnac uszczelka pod glowica znowu!!!!!!!!!!!!! jestem wkurzony do granic mozliwosci 1650519[/snapback] może za mocno dokręcasz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Maly update - kumplowi cos tam wypadlo na jutro :? , wiec bede sam jutro ...co nie zmienia faktu ze bede :D .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 a mnie jutro nie będzie, zróbcie pare dobrych fotek, jak możecie to jakiś filmik paro minutowy(koniecznie z monsterem ;]) ja 60 zł na to bulić nie będe :/ szkoda, a zapowiadało sie fajnie, na ea.pl nic nie mówili o wpłacaniu kasy za wejście więc myślałem że pojeżdże, a tu kasy nie ma, szkoda, byłem i jestem wkurzony, no dobra, teraz trochę mniej z powodu pewnej dziewczyny którą "koffam" [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 a mnie jutro nie będzie, zróbcie pare dobrych fotek, jak możecie to jakiś filmik paro minutowy(koniecznie z monsterem ;]) ja 60 zł na to bulić nie będe :/ szkoda, a zapowiadało sie fajnie, na ea.pl nic nie mówili o wpłacaniu kasy za wejście więc myślałem że pojeżdże, a tu kasy nie ma, szkoda, byłem i jestem wkurzony, no dobra, teraz trochę mniej z powodu pewnej dziewczyny którą "koffam" [; 1652802[/snapback] Pojeździć se możesz bo wstęp na zawody jest darmowy ale na całą impre musisz dać 30zł od osoby. Pisze się "kocham" a nie "koffam" bykom stop :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) Wiem jak sie pishe ;] Byłem i na wstępie patrze, stoją 2 panienki i sprzedają bilety, no to ja jako cicho ciemny przeszedłem obok nich jakby nigdy nic ;] nic nie mówiły itd. ide sobie ide, oglądam fury, patrze obok, a tu monster truck, normalnie fajny był jak cholera :D oponki były ze 30 cm mniejsze ode mnie ;] potem poszedłem do namiocika z nfs most wanted, ;] dostałem czapke z need for speed underground 2 i okulary z nfs:most wanted ;] potem poszedłem popatrzeć na wyścigi 1/4 mili, fajnie było i głośno, zgłodniałem po 3 godzinach, poszedłem luknąć do sklepików-namiotów, wszystko za 10 zł :o kebab taki ze 35 cm 10 zł ;] no zebrałem sie i poszedłem ;] samochodzików było dużo fajnych, najwięcej było subaru wrx ;] ogólnie imprezka fajna, tylko po co płacić jak można wejść bez wpłaty? hehehe, a jak sie na mnie jeszcze ludzie patrzyli dziwnie ;] ale co tam ;] grunt że byłem ;] Edytowane 17 Września 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) No a ja wracam z 3 miejscem w NFSU2 ! :D Ciężko było to fakt ale warto :D Czapke i okulary dostałem tuż po krótkiej gadce zioma od tego namiotu :) O 11 był taki ruch że ledwie się dopchałem do stanowiska ( po 3 godzinach zmagań z tym :/ ) na dodatek źle policzyli mój wynik i zamiast 5 w eliminacjach byłem 18 :D Monster truck był spoko, wyścigi widziałem połowicznie niestety bez klasy profi i w góre :( Coś jeszcze mam dodać ? Moge jeszcze powiedzeć że oprucz czapy i okularków dostałem ładny pucharek, smycz, parasolke i karte graficzną MSI GF 6600 :D EDIT Jeszcze demka Most Wanted i Burnout Revenge :D Edytowane 17 Września 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 No a ja wracam z 3 miejscem w NFSU2 ! :D Ciężko było to fakt ale warto :D Czapke i okulary dostałem tuż po krótkiej gadce zioma od tego namiotu :) O 11 był taki ruch że ledwie się dopchałem do stanowiska ( po 3 godzinach zmagań z tym :/ ) na dodatek źle policzyli mój wynik i zamiast 5 w eliminacjach byłem 18 :D Monster truck był spoko, wyścigi widziałem połowicznie niestety bez klasy profi i w góre :( Coś jeszcze mam dodać ? Moge jeszcze powiedzeć że oprucz czapy i okularków dostałem ładny pucharek, smycz, parasolke i karte graficzną MSI GF 6600 :D EDIT Jeszcze demka Most Wanted i Burnout Revenge :D 1654324[/snapback] No to pieknie ...grasty .. Byc maze nawet ciebie widzialem jak grales ...chyba przy drifcie kolo 16.30 tam grala jakas czworka finalistow ...pewnie tez tam byles :D Monster truck to lipa ...przejechal raz po jakims rozjezdzonym juz porzadnie padle samochodu i to cala niby atrakcja :lol: :lol: .. Dla mnie rywalizacja na prostej byla emocjonujaca ...Nowy rekord Polski Marcina Czernika (9.85s) i 9.88s Lancera Ink-tec to bylo to :D Zdjec mam z 150 i filmiki (w sumie pewnie lekko >200mb) .. Jak ktos ma free web space to chetnie przesle :D pozdro piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 To nie ja :D Ja byłem w Sprint :D Ludzie robili kupe fotek i filmów ale nie wiem gdzie to pójdzie O_o Ja chce zobaczyć moja morde w TV :D Btw ten monster mnie ominoł :D A te 200MB to spakuj i walnij mi na mail ;p topdiablo@wp.pl lub jeśli ci nie żal jednej płytki wypal, będę wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 (edytowane) A ja byłem, ale nie wytrzeźwiałem jeszcze po piątkowej popijawie. Siedziałem u siebie na stoisku i doiłem browar :D Ale w końcu należało mi się :D narcyz -> tak jak mówisz. Miałem namiocik i pomarańczowe banery ;) I stoisko blisko dużego Monstera Edytowane 17 Września 2005 przez Mutos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 O jezu a wy jak zwykle z modelami :D Akurat tym razem nie mogłem z wami sie pobawić modelem bo zawody miałem :D ale słyszałem że furore robicie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nie my robimy furorę tylko ludziom odbiło i kupują jak bułki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Widziałem jakieś skocznie itp :D BTW czy to wasz był ten mini chopper ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 hehehehe;] a to chyba nawet z Tobą gadałem ;] hie hie hie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Nie. Choppery były naszego dystrybutora. Ja miałem tylko samochody wyścigowe. Ja to ten gdurliwy gość w lotniczej kurtce ciągle pijący browara (nie mogłem sobie pozwolić na wytrzeźwienie ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 No wiadomo :) skala 1:5 i te sprawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 tia ;] Nie wiecie kiedy będą podobne miszczostfa;] To bym sie wybrał ;] Ps. Wiem jak sie pishe po lucku... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 tia ;] Nie wiecie kiedy będą podobne miszczostfa;] To bym sie wybrał ;] Ps. Wiem jak sie pishe po lucku... ;] 1654667[/snapback] No właśnie :D ja chce jeszcze coś wygrać :D P.S Tępimy złą pisownie ! :D naucz cię pisać po ludzku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ok ok, będe tak tylko na testoffym pishał ;] [; a zawody bym chciał np. w half-life2 deathmatch [; albo jakiejś innej fajnej strzelance np. ut [; Będzie trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać ;] ps. Zapoda ktoś może fotki na jakiejś stronce internetowej, albo da linki do imageshacks np. ze zdjęciami monstera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Zdjecia (nie moje co prawda) : http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic...der=asc&start=0 pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEILTNH Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 EDIT Jeszcze demka Most Wanted masz mozliwosc je gdzies umiescic ?? , jakie wrazenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 masz mozliwosc je gdzies umiescic ?? , jakie wrazenia 1655329[/snapback] Nie da rady :/ Wrażeń nie ma bo to demo na ps2 wypalone w formacie DVD a ja nie mam ani PS ani czytnika DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 wrażenia z zaprezentowanego most wanted- :( Nie ma uszkodzeń samochodu, facet uderzył z całej parady w ściane i nic sie nie stało, zajefajne są filmiki, a iskry sypią sie po całym ekranie, lekko zarysowa(uderzył) w murek a iskry poszły jakby ze 350 na godzine walną bokiem w budynek oO czyli gra jeszcze nie dopracowana :/ a szkoda, myślałem że coś fajnego zobacze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 wrażenia z zaprezentowanego most wanted- :( Nie ma uszkodzeń samochodu, facet uderzył z całej parady w ściane i nic sie nie stało, zajefajne są filmiki, a iskry sypią sie po całym ekranie, lekko zarysowa(uderzył) w murek a iskry poszły jakby ze 350 na godzine walną bokiem w budynek oO czyli gra jeszcze nie dopracowana :/ a szkoda, myślałem że coś fajnego zobacze ;] 1655383[/snapback] Nie przesadzaj :) można ostro rozwalić lakier ;p i troche powyginać wóz :) coś jak w NFS6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 e tam, i tak daje 10 gwiazdek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 masz mozliwosc je gdzies umiescic ?? , jakie wrazenia 1655329[/snapback] Te demka to tak wogóle na PC czy Xboxa:>:>?? Jakm na PC to mogę udostępnić miejsce na włąsnym serwerze. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Nie da rady :/ Wrażeń nie ma bo to demo na ps2 wypalone w formacie DVD a ja nie mam ani PS ani czytnika DVD. 1655348[/snapback] Wystarczy za odpowiedź ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Wystarczy za odpowiedź ? 1656016[/snapback] tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Jak ktoś dorwie się do fotek z MP NFSU2 to niech da link :) kupa ludu robiła tam foty ale nei wiem gdzie tego szukać :) Mineło 5 dni i nadal nic <_< szukam i szukam ale to się mija z celem :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...