t3ster Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 ma ktos z Was telefon nokie 6630 w sieci Idea i ma poprawnie skonfigurowany wap, mms i internet? Bo to co podaja z Biura oblugi klienta i na idea.pl nie dziala;/ Prosze o jakakolwiek pomoc:) Dzieki:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 konfiguracje do nowych nokii najlepiej pobierac ze strony producenta link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) dzieki Szumi, ale od pewnego czasu smsy konfiguracyjne nie przychodza! Probowalem na nr mojego brata i na moj nr i nie dochodza:/ Tak czy siak dzieki:] Dalej czekam na kogos kto ma te nokie i ma te ustawienia:) Edit: Hmm, zle jednak dochodza do mojego brata smsy konfiguracyjne:/ tzn na jego telefon. Wiec moja 6630 w jakis sposob blokuje otrzymywanie tych smsow, bo gdy trzymam telefon obok glosnikow brzeczy w glosnikach tak jakby cos szlo, ale niestey nie przychodzi:/ Lipa, chyba oddam telefon do nokii:/ Edytowane 9 Września 2005 przez t3ster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 z jakiego zrodla masz telefon, tzn z jakiej sieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Kupilem go w Polskim salonie nokii:) Jest oryginalnie bez simlocka:) W srode wgrywalem najnowszy soft, cholera mnie bierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 to sprobuj recznie skonfigurowac. na stronie idei(orange) znajdziesz ustawienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Konfigurowalem mmsy reczenie, mimo to moja 6630 nie wysyla. Dzwonilem do Boku, tam powiedzieli ze to nie ich wina, ale nie maja w ofercie 6630 i nei sa pewni czy w 100% ustawienia dzialaja:/ sms aktywujacy wyslalem.. i co teraz? cholera mnie bierze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3ster Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 I co nikt nie ma pomyslu, albo lepiej, nikt nie maz skonfigurowanej nokii 6630 w sieci IDEA:) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...