arch Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam, potrzebny mi adapter BT, zebym mogl w pelni cieszyc sie moja nokia 6230; P Moj system to Win XP SP2. Z przyczyn ekonomicznych glownie allegro wchodzi w gre, upatrzylem sobie 2 modele: http://allegro.pl/show_item.php?item=62718983 http://allegro.pl/show_item.php?item=63458668 Inne oczywiscie tez wchodza w gre. Prosilbym ludzi dobrej woli o polecenie jakichs fajnych adapterow. Te billiontony za ~50 zl wygladaly interesujaco, ale dosc szybko mozna sie zorientowac ze to podrobki. THX in advance ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Aha podobno stery widcomma (ponoc najlepsze) nie chca za dobrze dzialac z moim OS, prosilbym osoby wtajemniczone o wypowiedz ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 kto Ci powiedzial ze nie chca dzialac z xp. trzeba jes tylko w troche dziwny sposob instalowac. jesli nie chcesz tego robic to stery bluesoleil rowniez sa spoko. jak kupowac to musi pracowac w standardzie v1.2 i zeby mial zasieg 100m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Umm 100 m? Mi to raczej na jakis chwyt reklamowy wyglada, zreszta i tak cos takiego mi niepotrzebne... no chyba, ze chodzi o to, iz to jest zasieg powiedzmy w warunkach laboratoryjnych i rzeczywisty moze byc duzo mniejszy ; p. Jeszcze jedno pytanie - stery bluesoleil/widcomm dzialaja ze wszystkimi typami adapterow? I prosilbym kogos, kto sie zna, o zajrzenie na allegro i polecenie mi jakiegos fajnego urzadzenia ; p W zwiazku z postem Szumi'ego zastanawiam sie teraz nad tym: http://allegro.pl/show_item.php?item=62419369 Aha i co do sterow widecomm - mozna je sciagnac z neta? I czy sa freeware, czy trzeba kombinowac ; p Edytowane 9 Września 2005 przez arch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 zasieg 100m jest tak samo jak to nazwales laboratoryjny jak 10m wiec uwazasz ze warto zainwestowac troche wiecej kaski. co do sterow to bluesoleil sa darmowe i mozna sabie sciagnac najnowsza wersje ze strony producenta firmy IVT, jesli chodzi o widcoma to tu jest gorzej ale i na to jest rozwiazanie, jest poradnik jak zainstalowac wersje nie freeware;). spokojniue mozesz kupic takie uzadzenie firmy bluetake, solidna firma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulPlaski Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 jesli chodzi o widcoma to tu jest gorzej ale i na to jest rozwiazanie, jest poradnik jak zainstalowac wersje nie freeware Szumi daj znać gdzie jest taki poradnik ! - Proszę ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Link do instalacji sterow bt od widcomm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulPlaski Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Wielkie dzięki - bardzo się przydało wszystko mi gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Mam ten pierwszy Bluetake z zasięgiem do 100m. Dałem za niego 75 pln w Komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Wielkie dzięki - bardzo się przydało wszystko mi gra. 1642234[/snapback] Polecam sie na przyszlosc :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilanowiak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam, chciałbym prosić o wyjaśnienie / pomoc przy kłopotavh z transferem plików na moją v500 przy użyciu blusoleil 1.4 Kupiony blutake usb dongle BT007Si przyszedł z przyjemnym oprogramowaniem blusoleil. Wszystko było by cacy - gdyby nie fakt że nie moge uploadować plików większych niż 5796 bajtów - pliki mniejsze wchodzą bez problemu. I o ile moge zgrywać pliki na kompa, vice versa się nie da. Druga sprawa, tak btw, to absolutny brak możności instalacji Mobile Phone Tools v3.0 z moim usb. Po prostu go nie wykrywa. Nie chce kupować kabla a instalacja driverów z widcomu to nie jest (imo) opcja na rozwiązanie problemu.... Bardzo prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Mam ten pierwszy Bluetake z zasięgiem do 100m. Dałem za niego 75 pln w Komputroniku 1642356[/snapback] Ja mam takze B L U E TAKE :D obsluguje go Bluesoleil i jest cacy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...