Mastrojani Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Witam czy jest może jakiś program którym mógłbym otworzyć zawartość Pliku "DAT" ?? Dodam, że jest to plik z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) może byś przynajmniej podał jaka to gra ?:> a tak w ogóle to Google Edytowane 9 Września 2005 przez N2O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastrojani Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) Fajna :P :P :P :P A tak w ogóle na Googlach szukałem :] Nie jestem taki głupi jeszcze :] i Nie było Edytowane 9 Września 2005 przez Mastrojani Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=48089 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 jak to kiedys powiedziala moja kolerzanka :D "jak czegos niema w google to znaczy ze to cos nie istnieje" :D pozdro Daga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 D@ve napisał(a): jak to kiedys powiedziala moja kolerzanka :D "jak czegos niema w google to znaczy ze to cos nie istnieje" :D pozdro Daga :) 1641092[/snapback] Pozdrów koleżanke... W jakim celu chcesz otworzyc ten plik? Jaka to gra? Cytat Nie jestem taki głupi jeszcze :]N/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dove Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Mnie też interesuje otwarcie pliku dat, a z podanego linku nie dowiedziałem się czym. Dajcie jakiś konkretny link .. dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 tez chce otworzyc pliki .dat, domyslam sie ze sa to pliki filmowe bo wyciagnalem je z "temporary internet files" po tym jak przegladalem sobie filmiki w necie, zaden program nie chce mi ich otworzyc, sprawdzalem je gspotem i wywala blad:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 (edytowane) Pliki .DAT widzialem jak narazie w swoim zyciu 2 rodzajow... :D 1) Pliki z tekstem ( zapis konfiguracji ). W tym celu po prostu otworzcie to notatnikiem. I po sprawie. 2) Plik .DAT z filmem ( tak jak przedmowca potrzebuje ) i Windows Media Player 9 bez najmniejszego problemu sobie z tym radzi, wiec w nim radze odtworzyc... Jak cos to pisac jako prywatna wiadomosc to jeszcze pomysle :D Aha... Bo zapomnialbym... Niektore DAT-y to pliki tymczasowe i sa otwierane po czesci do zlozenia pliku przez Internet Explorera... Edytowane 21 Września 2005 przez tazikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
praise Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 lol... notepadem moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość voldenet Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 dat to jest archiwum/film/gra/konfig! JAKA TO GRA?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...