jediknight Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Porzadne wyciszenie kompa to brak wiatraków :DPorządne, dobre i normalne SPCR-style silencing, a nie jakieś ekstremalne nie-wiadomo-co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Cos znow obsuwa byla ;-) Statek z PROC nie doplynal? Na stronie bylo podane ze zamowienia zlozone do niedzieli 28 beda premiowane wysylka gratis, teraz patrze bo myslalem ze fotki beda a tu zonk. Zamowienia przedpremierowe do 4 czerwca... Oby nie bylo jak z DNF :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 od DNF się odczep ;) bo on kiedyś wyjdzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 hmm fander fx ? 49pln ? czarny ?;) klik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Moim zdaniem fander 92mm jest przez was przereklamowany. Jest głośny i bylejaki. Słysząc opinie (nie koniecznie tutaj), że jest cichszy od PAPST 3412 N/2 GL się skusiłem na jego zakup i żałuję. Przy obrotach na poziomie ~1000rpm (bo takie mi w zupełności wystarczają żeby zrobić ruch powietrza w budzie) papst go dystansuje. Wentylatory miałem zamontowe na boku budy chiefteka z plexy wentylatory były włożone w zatrzask. Dlatego komuś komu zależy na ciszy nie polecam tego szajsu. Lepiej dopłacić i <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> papsta. Edytowane 31 Maja 2006 przez zaodrze244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx19 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Panowie potrzebuje czegos w miare cichego (cichszego niz moja delta na boxowym sempie na 2,4k rpm) i wydajnego na przod budy... 92mm. cena do 30zl (lub niewiele wiecej). widzialem aerocoole na allegro i thermaltaki za jakies 33-34zl tyle, ze nie znalazlem opini uzytkownikow tych wentylow. pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 mx19 czy nie widzisz jak sie ten temat nazywa? Prosze cie dbaj o porzadek na forum i dawaj posty w odpowiednich tematach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx19 Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 ok wrzuce nowy temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 jak masz chec to mam na zbyciu fandera 92mm, prawie nowka. uderz na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 od radka z zenfist.pl, na zapytanie o nowe fandery: Tak, jest narazie przedsprzedaż. Pojawią się pod koniec tygodnia albo na początku następnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 czyli mozemy sie ich spodziewac pod koniec czerwca... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macr0n Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 i jak z tymi nowymi fanderami, bo te czekanie juz mi nosem wychodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Imho olac fandera i skupic sie na fyrakach jak ten: http://allegro.pl/item107408620_zaward_zgf..._gwarancja.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 "Produkt dostępny tylko w przedsprzedaży. Przybliżony czas realizacji zamówienia 12 czerwca. Zamówienia złożone do 11 czerwca będa premiowane wysyłką gratis!" źródło: www.Zenfist.pl Kolejna obsuwa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 no i co z tego ? fandery sa przereklamowane i tyle zenfist zrobil sobie renome i zdziera teraz 10zl wiecej na "nowych" fanderach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 no i co z tego ? fandery sa przereklamowane i tyle zenfist zrobil sobie renome i zdziera teraz 10zl wiecej na "nowych" fanderach O nie nie. Ze sa przereklamowane nie mozna powiedziec bo stara seria spisuje sie rewelacyjnie. Tylko przegieli z cena w nowej serii. Ale pozatym to stare fandery to bardzo dobre fyraki. Jestem ciekaw jak wypadna na ich tle nowe fanderki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 no i co z tego ? fandery sa przereklamowane i tyle zenfist zrobil sobie renome i zdziera teraz 10zl wiecej na "nowych" fanderach Na stare Fandery nie dam powiedzieć złego słowa :angry: Mam i 92 i 120mm, zobu jestem zadowolony. A co do ceny, część podwyżki można wytłumaczyć, ale tylko część, przejściówką 3pin-molex oraz nowym lepszym pudełkiem/opakowaniem, na które tyle osób psioczyło i koniecznie chciało lepsze, nie mam pojęcia czemu, dla mnie Fander mógłby być sprzedawany w OEM'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubiquitous Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 O nie nie. Ze sa przereklamowane nie mozna powiedziec bo stara seria spisuje sie rewelacyjnie. Tylko przegieli z cena w nowej serii.zle nie sa, ale przereklamowane tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 zle nie sa, ale przereklamowane tak. a co w nich jest niby przereklamowanego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 @Niemiec, są może jakieś fotki nowych Fander'ów :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Stary dobry Fander 120 był świetny, ciekawe czy nowy sprosta temu zadaniu - tylko ta cena. Na pudełku wcale mi nie zależało, wystarczyłby stary kartonik, przejściówka też tak średnio. Za to fajny pomysł ma Zalman - F3 - łożysko ślizgowe, 120x120, 20dB, w zestawie kołeczki, a cena dość atrakcyjna - chociaż to nie ta sama klasa co Fander. http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1445 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 @Niemiec, są może jakieś fotki nowych Fander'ów :?: niestety nie mam. mam tylko takie info jak na stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 z fanderami jak z yeti ;) Niby sa ale nikt ich nie widzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ubiquitous Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a co w nich jest niby przereklamowanego??znam kilka osob, ktore wychwalaja fandery, przypomina mi to troche gluchy telefon i twierdza, ze jest on "naj" na swiecie, ale zeby bylo smiesznie, to ich pierwszy wentyl :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Moja opinia jest podtrzymana - imo stare crystale (których już się nie dostanie) są lepsze. Miałem możliwość wymiany na fandery i się nie skusiłem. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 znam kilka osob, ktore wychwalaja fandery, przypomina mi to troche gluchy telefon i twierdza, ze jest on "naj" na swiecie, ale zeby bylo smiesznie, to ich pierwszy wentyl :P. chyba nie pijesz w tym momencie do mnie, bo tak sie sklada, ze bardzo duzo wszelkiej masci sprzetu mi przez rece sie przewija. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Nowy Fender LiNK ? Edytowane 8 Czerwca 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Nowy Fender LiNK ? TAK :) udalo sie wstawic juz DZIS, powiem ze sa rewelacyjne!!!! POLECAM no i zapraszam... ;) wkrotce testy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 rewelacyjne ?? chcemy wiecej informacji i szybki test right now :) do zenfistów - zróbcie na niego dobrą konkurencyjną cenę, 50zł to jest po prostu drogo :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Albo lepiej ver OEM ;) w szarym kartonie albo torebce foliowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...