Skocz do zawartości
tomcyk

Kiedy Tanszy Gf7800 Gt

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka wszystkim :)

przymierzam sie do kupna tej karty ( chyba mam posrane we glowie ) tylko czekam na jakis spadek jej ceny ..widze ze juz za 1500pln moszna dostac ...a mnie interesuje cena ponizej 1500 pln bo kurcze chcialbym ja miec bardzo ..ale nie wydam 1700pln na grafike ...no po prostu nie wydam ..kurcze...

mnyslicie ze cena spadnie drastycznie w momencie pojawienia sie r520 od ati ?? ( koniec wrzesnia ponocc ) czy moze bedzie to inaczej ....a jak tak to jak ....

:)

Szacuneczek

pS: nie sugerujcie sie moim podpisem :) bo tego kompa jzu nie mam dawno :)

Edytowane przez tomcyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hejka wszystkim :)

przymierzam sie do kupna tej karty ( chyba mam posrane we glowie ) tylko czekam na jakis spadek jej ceny ..widze ze juz za 1500pln moszna dostac ...a mnie interesuje cena ponizej 1500 pln bo kurcze chcialbym ja miec bardzo ..ale nie wydam 1700pln na grafike ...no po prostu nie wydam ..kurcze...

mnyslicie ze cena spadnie drastycznie w momencie pojawienia sie r520 od ati ?? ( koniec wrzesnia ponocc ) czy moze bedzie to inaczej ....a jak tak to jak ....

:)

Szacuneczek

pS: nie sugerujcie sie moim podpisem :) bo tego kompa jzu nie mam dawno :)

1641108[/snapback]

Ja tyle dałem za swojego Gainwarda 6800 GS tylkoże jakiś niecały rok temu. Ja jestem na bank przekonany, że ceny tych kart napewno spadną po pojawieniu się R520.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi