Zenfist Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 (edytowane) "Każdy z nas Wie, że dobra jakość, oraz odpowiednio dobrana moc zasilacza jest niezbędna dla zachowania stabilności i żywotności komputera. Wiemy również, że wymagania najnowszego sprzętu pod względem zasilania są coraz ostrzejsze, warto zatem zaplanować..." Mam nadzieję, że ten tekst rozwieje wiele wątpliwości na temat zasilaczy, układów PFC, sprawności, itd... Zapraszam serdecznie do leORT: ORT: ORT: ktury.... http://zenfist.pl/pelen.php?id=24 Edytowane 9 Września 2005 przez Zenfist Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Kiedys widziałem artykuł o wtyczkach na Zenfist.pl Jak go odnaleźć na Waszej stronie? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Kiedys widziałem artykuł o wtyczkach na Zenfist.pl Jak go odnaleźć na Waszej stronie? ... 1641225[/snapback] http://zenfist.pl/pelen.php?id=4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ale ze strony nie da się tego arta "odpalić" :) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Ale ze strony nie da się tego arta "odpalić" :) ... 1641243[/snapback] Już się da. Jest w archiwum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 art fajnie przetłumaczony, aczkolwiek znalazłem pare błędów typu 'brak literki' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 art fajnie przetłumaczony, aczkolwiek znalazłem pare błędów typu 'brak literki' 1644182[/snapback] Jeżeli będziesz miał czas zarzuć na PW. Poprawię :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...