klop123 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam Chciałem sobie kupic aparat, i godne uwagi są te dwa aparaty(godne uwagi czyli niezłe parametry za tą cenę ;)) 1. Kodak C330 2. Kodak CX 7330 Cenowo są mniej więcej równe (pomijając koszty przesyłki) ale właśnie mój wybór padł na te dwa aparaty. Który jest wg Was lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez2 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Lepszy c330! 1MP wiecej , wyzsze iso. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klop123 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Juz nawet nie zależy mi na ilości MP ale jednak lepsza czułośc iso jest ogromnym plusem dla C330. Pod tym względem wygrywa z CX7330. Jednak w komputroniku w komentarzach jest iz C330 ma strasznie dużą kompresję zdjęć i wychodzą nie najlepszej jakosci. Który pod tym względem jest lepszy? No i jeszcze nigdzie nie moge znalesc czy filmy w C330 sa ograniczone czasowo czy pojemnością pamięci(w cx7330 są ograniczone pamiecią), zna się ktoś na tym? ;) //bardziej zalezy mi na takich technicznych pierdółkach jak wspomniana kompresja niz na czystych parametrach, najlepiej jakby sie wypowiedział ktos kto ma te aparaty/jeden z nich. I z góry dzięki za pomoc :) Edytowane 10 Września 2005 przez klop123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gziziu Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 sam miałem taki problem ale jak poszedłem do sklepu to już było wszystko jasne C330 a jeśli chodzi o długości filmów są one ograniczone pamięcią :) polecam C330 :icon_exclaim: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemeczek Opublikowano 14 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2005 Nie polecam Kodaków. Robią zdjęcia z nienaturalnymi kolorami, zbyt nasycone... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Nie polecam Kodaków. Robią zdjęcia z nienaturalnymi kolorami, zbyt nasycone... 1699475[/snapback] a ja sie z tym nie zgodze ... mialem 2 kodaki 6220 i 6340 i były naturalne ... kumpel ma 6490 i tez OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a ja sie z tym nie zgodze ... mialem 2 kodaki 6220 i 6340 i były naturalne ... kumpel ma 6490 i tez OK 1705680[/snapback] A po kiego ty z nim polemizujesz?? Przecież to nemeczek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...