Skocz do zawartości
maciejko1

Który Tuner Tv Wybrać!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Witam wiem że wiele na ten temat już było ale przeglądnełem już wszystko i nie znałem do konca interesujących mnie informacji. Otóż chciałbym kupić tuner TV. Nie mam za dużo kasy więc tuner klasy Leadtek TV xp2000 Expert odpada. Interesuje mnie zgrywanie obrazu z kaset wideo oraz nagrywanie filmów z TV. Oto modele nad którymi się zastanawiam:

1. LEADTEK WinFast TV 2000 XP RM - około 120 zł

2. Karta AVACS SmartTV MPEG Studio - około 130 zł

3. AverTV Go 007 FM - około 130 zł

coraz bardziej przekonuje mnie Avacs ponieważ jakością jest podobny do leadteka expert i zajal wysokie miejsce w tescie chipa. W dodatku nie ma analogowej puszki ale cyfrowy chip. Jedyny minus to procesor philipsa ale ja wiem czy to minus. leadtek rm ma conexanta ale tego 878 do którego ciezko ponoc oprogramowanie znalesc. co wy na to??? prosze o pomoc!!! i z góry dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam avacs i powiem tak: obraz ladny, szybka prosta instalacja, latwo znalezc sterowniki do tunera, prosty nie zamulajacy program do ogladania (po polsku) polecam, ale nie mowie ze jest lepszy/gorszy od innych bo nie widzialem fakt faktem ze nie zamierzam zmienic na nic innego :)

pozdr

Edytowane przez Nessay

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie na 878 (mam kartę na tym chipsecie i obraz jest ok są też nieoficjalne stery wdm ) jest pełno oprogramowania :|. AverTV go nie polecam.

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...ery+telewizyjne

Ja jestem za winfast.

Pozdr

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi