ArthJ Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 dysponowalem budzetem 700pln :( , a teraz mam 1000 :) i chce kupic grafe. Czy ABIT Siluro GeForce4 Titanium 4200-OTES 128MB DDR, TV/Out jest ok? Czy moze cos lepszego proponujecie? Dzieks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 podobno troche glosny przez tego otes'a ale jako gf4 to spoko i ladnie wyglada i 1 pci idzie w odstawke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Kup lepiej msi, jakos nie mam zaufania do tego otesa. W kazdym badz razie napewno kupuj gf4 ti 4200 i nic innego. No chyba zebys zaczekal z miesiac to moze Radeona 9500PRO, ale tez nie do konca wiadomo czy bedzie szybszy od gf4ti4200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 za 900zł kupisz nowego Asusa Gf4Ti4400 z gwarą 12 miesięcy lub używanego Gf 4600 od Winfasta za 1000zł. Ja na Twoim miejscu brałbym tego asusa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Kup lepiej msi, jakos nie mam zaufania do tego otesa. W kazdym badz razie napewno kupuj gf4 ti 4200 i nic innego. No chyba zebys zaczekal z miesiac to moze Radeona 9500PRO, ale tez nie do konca wiadomo czy bedzie szybszy od gf4ti4200. otes jest lepszy od standartowego chlodzenia testy potwierdzaja to a radek 9500pro final jest wydajniejszy od gf4ti4200 minimalnie wolniejszy od ti4600 ale czasem ja przebija ja bym osobiscie na nia poczekal pierwsze karty sa jush w polsce cena 199$ czyli u nas nie wiecej jak 1000zł min dx9 i nowoczesniejsza od gf4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Tylko pozazdrościć. Przychylam sie do grzyba, lepiej poczekać tydzień, dwa i łyknąć R9500Pro. Zawsze to nowsza karta no i DX9 Ready :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI MSI ITD itd........:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tesh jestem za tym aby poczekac (chyba przetshymash te dva, trzy, cztery tygodnie :D ) na tym gf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tesh jestem za tym aby poczekac (chyba przetshymash te dva, trzy, cztery tygodnie :D ) na tym gfjezu jak ja bym chciał tyle kasy przeznaczyć tylko na grafe ehhhh po troszku ci zazdroszccze niestety taaaaakich wypłat nie mam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Czekaj na R9500 Pro!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 TYlko R9500 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nie wiem czy to snobizm... Ale jakos zawsze balem sie nowosci typu AMD czy wlasnie Radeon. Zawsze kupowalem albo voodoo albo G, a przede wszystkim intela (nie bijcie). Bede musial troszke posledzic tego radka i moze sie do niego przekonam. Zastanawiam sie tez czy kupic karte przed czy po nowym roku... Wiecie - ceny i swieta... Dzieki za pomoc - Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Nie wiem czy to snobizm... Ale jakos zawsze balem sie nowosci typu AMD czy wlasnie Radeon. Zawsze kupowalem albo voodoo albo G, a przede wszystkim intela (nie bijcie). Bede musial troszke posledzic tego radka i moze sie do niego przekonam. Zastanawiam sie tez czy kupic karte przed czy po nowym roku... Wiecie - ceny i swieta... Dzieki za pomoc - PozdrowionkaWiesz co ma takie same poglądy. Też się jakoś boję tych radków. Co do AMD to u mnie aż takiego lęku nie wywołał. Wydaje mi się że nie widziałem na własne oczka 8O jak ten radeon się sprawuje. Wydaje mi się że cały czas są jakieś problemy z gierkami. Wiem że po zainstalowaniu najnowszych sterów wszycho będzie O.K. Ale nadal się boje. Pozdrawiam Punek P.S. Sorry że tak trochę bez sensu ale zmęczony jestem i spać mi się chce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...