Skocz do zawartości
ArthJ

ehh ta moja grafika...

Rekomendowane odpowiedzi

Kup lepiej msi, jakos nie mam zaufania do tego otesa. W kazdym badz razie napewno kupuj gf4 ti 4200 i nic innego. No chyba zebys zaczekal z miesiac to moze Radeona 9500PRO, ale tez nie do konca wiadomo czy bedzie szybszy od gf4ti4200.

otes jest lepszy od standartowego chlodzenia testy potwierdzaja to

a radek 9500pro final jest wydajniejszy od gf4ti4200 minimalnie wolniejszy od ti4600 ale czasem ja przebija ja bym osobiscie na nia poczekal pierwsze karty sa jush w polsce cena 199$ czyli u nas nie wiecej jak 1000zł min dx9 i nowoczesniejsza od gf4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to snobizm... Ale jakos zawsze balem sie nowosci typu AMD czy wlasnie Radeon. Zawsze kupowalem albo voodoo albo G, a przede wszystkim intela (nie bijcie). Bede musial troszke posledzic tego radka i moze sie do niego przekonam. Zastanawiam sie tez czy kupic karte przed czy po nowym roku... Wiecie - ceny i swieta... Dzieki za pomoc - Pozdrowionka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy to snobizm... Ale jakos zawsze balem sie nowosci typu AMD czy wlasnie Radeon. Zawsze kupowalem albo voodoo albo G, a przede wszystkim intela (nie bijcie). Bede musial troszke posledzic tego radka i moze sie do niego przekonam. Zastanawiam sie tez czy kupic karte przed czy po nowym roku... Wiecie - ceny i swieta... Dzieki za pomoc - Pozdrowionka

Wiesz co ma takie same poglądy. Też się jakoś boję tych radków. Co do AMD to u mnie aż takiego lęku nie wywołał. Wydaje mi się że nie widziałem na własne oczka 8O jak ten radeon się sprawuje. Wydaje mi się że cały czas są jakieś problemy z gierkami. Wiem że po zainstalowaniu najnowszych sterów wszycho będzie O.K. Ale nadal się boje.

Pozdrawiam

Punek

P.S. Sorry że tak trochę bez sensu ale zmęczony jestem i spać mi się chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...