Populus Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam, mam chyba maly problem z moja karta... all in wonder 9200, nie znajduje poprostu kanalow tv, widac czarne pole i jakis problem z video..cos tam cos... hmmm? przestalo funkcjonowac pewnego dnia po formatowaniu dysku :mur: .... jezeli ktos mial podobny problem albo wie co z tym zrobic byl bym niezmiernie wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karole20 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Witam, mam chyba maly problem z moja karta... all in wonder 9200, nie znajduje poprostu kanalow tv, widac czarne pole i jakis problem z video..cos tam cos... hmmm? przestalo funkcjonowac pewnego dnia po formatowaniu dysku :mur: .... jezeli ktos mial podobny problem albo wie co z tym zrobic byl bym niezmiernie wdzieczny 1641747[/snapback] Czesc! Ja mam ten sam problem,po formatowaniu dysku nie moge ogladac tv-cabel.Mam karte sapphire radeon 9200 atlantis vivo,a karta tv to pixelview...pokazuje mi problem z kontrolerami video (System WINDOWS XP PROFESIONAL Z SERVICE PACK 2).Wiec co robic??? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...