FumFel_20 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Siema. Odrazu móiw eże na ddr'ach sie nieznam bo niemiałem styczności.Moje pytanie to : Czy jest rużnica pomiędzy kosciami ddr jedno stronnymi i dwu stronnymi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jezuuuu chlopie ty chyba wiecej bledow nie moglez zrobic w tym poscie...twoja polonistka sie w grobie przewraca, a jak jeszcze zyeja to by kipla jakby zobaczyla...straszne......a co do pamieci to sa kosci dwustronne w ddrach??/ ja sie nie spotkalem, wiem ze simy byly dwustronne ale ddru....hmmm po co by robic cos takiego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jeszcze nie spotkałem się z dwustronnymi DDR'ami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jezuuuu chlopie ty chyba wiecej bledow nie moglez zrobic w tym poscie...twoja polonistka sie w grobie przewraca, a jak jeszcze zyeja to by kipla jakby zobaczyla...straszne......a co do pamieci to sa kosci dwustronne w ddrach??/ ja sie nie spotkalem, wiem ze simy byly dwustronne ale ddru....hmmm po co by robic cos takiego???chlopie nie chrzan tu o polonistyce, byl problem daj odpowiedz. co do pamieci dwustronnych to wiem ze sa sdr dwustronne bo mam i wydajnoscia sie praktycznie nie roznia obie kreca sie spoko do 155 na wiecej mi procek nie pozwala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Co do mojej polonistyki to text ten pisałem w szkole już po dzwonku na przerwe więc musiałem sie spieszyć troche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jezuuuu chlopie ty chyba wiecej bledow nie moglez zrobic w tym poscie...twoja polonistka sie w grobie przewraca, a jak jeszcze zyeja to by kipla jakby zobaczyla...straszne......a co do pamieci to sa kosci dwustronne w ddrach??/ ja sie nie spotkalem, wiem ze simy byly dwustronne ale ddru....hmmm po co by robic cos takiego???chlopie nie chrzan tu o polonistyce, byl problem daj odpowiedz. co do pamieci dwustronnych to wiem ze sa sdr dwustronne bo mam i wydajnoscia sie praktycznie nie roznia obie kreca sie spoko do 155 na wiecej mi procek nie pozwala Jeden chociaż sie nie czepia szczegułów :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jeszcze nie spotkałem się z dwustronnymi DDR'ami... bo masz mało z nimi doczynienia, ja mam dwustronnego ddr'a Kingston na kosciach Nanya pc 2100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jezuuuu chlopie ty chyba wiecej bledow nie moglez zrobic w tym poscie...twoja polonistka sie w grobie przewraca, a jak jeszcze zyeja to by kipla jakby zobaczyla...straszne......a co do pamieci to sa kosci dwustronne w ddrach??/ ja sie nie spotkalem, wiem ze simy byly dwustronne ale ddru....hmmm po co by robic cos takiego???chlopie nie chrzan tu o polonistyce, byl problem daj odpowiedz. co do pamieci dwustronnych to wiem ze sa sdr dwustronne bo mam i wydajnoscia sie praktycznie nie roznia obie kreca sie spoko do 155 na wiecej mi procek nie pozwala Jeden chociaż sie nie czepia szczegułów :) i znowu błąd, jak sie spieszy to najwyżej można nie trafić w klawisz, a nie takie byki co do pytania, to ja tez nie spotkalem sie z dwustronnymi ddramami, ostatnio kupilem jakis sheet ddr noname i tam sa kosci 2x mniejsze niz standardowe 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jeszcze nie spotkałem się z dwustronnymi DDR'ami...Jak najbardziej są jedno- i dwustronne pamięci DDR. Czym się różnią? Chyba tylko tym :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jeszcze nie spotkałem się z dwustronnymi DDR'ami... bo masz mało z nimi doczynienia, ja mam dwustronnego ddr'a Kingston na kosciach Nanya pc 2100 Sam mam dwustronne nanye ddr333 w kości 256, niestety płytkę będę miał w poniedziałek lub wtorek i wtedy napiszę coświęcej jak się sprawują. Kilku osób pytałem i w zasadzie nie ma żadnych róznic między 1 i 2 stronnymi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Sa dwustronne. Mam dwustronne Kingstone`y 128MB i jednostronne Samsungi 256MB ! :) Uzasadnieniem czegoś takiego może być pozbywanie się mało pojemnych modułów SGRAM. Na wydajności nic się nie traci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Róznią się tym że jedne są dwustronne lub jednostrone. Ale to wszyscy wiedzą wieć żadnych różnic nie mają. Proste co> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Jeszcze nie spotkałem się z dwustronnymi DDR'ami... bo masz mało z nimi doczynienia, ja mam dwustronnego ddr'a Kingston na kosciach Nanya pc 2100 Sam mam dwustronne nanye ddr333 w kości 256, niestety płytkę będę miał w poniedziałek lub wtorek i wtedy napiszę coświęcej jak się sprawują. Kilku osób pytałem i w zasadzie nie ma żadnych róznic między 1 i 2 stronnymiTeż mam te kości co Tomasir. Wiem jedno ustawiłem "Top performance" Aggresive timing-i, i kom nie wstał :evil: . Oczywiście proca nie kręciłem. Pozdrawaim Punek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 co do pytania, to ja tez nie spotkalem sie z dwustronnymi ddramami, ostatnio kupilem jakis sheet ddr noname i tam sa kosci 2x mniejsze niz standardowe ja tez mam takie 2x mniejsze kostki chmmm..... podpisałem je jako BGA ale nie jestem pewien czy to BGA dziwne troche :? :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hehehe, a wiecie co?? najsmieszniejsze jest ze ja mam dwustrone...hehehe.....tylko ze takie plaskie te kosci ze nawet uwagi nie zwrocielm...no ale coz.....odpowiedz wedlog mnie prosta....nie ma zadner roznicy...ile mb wsadza do jednek kosteczki, czyli ile sie zmiesci....tylko pamietam ze smiesznie to wygadalo jak bylu simmy takie bo jak sie dalo w dwa bani to te kosci sie az dotykaly, takie to bylo grobe:PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hehehe, a wiecie co?? najsmieszniejsze jest ze ja mam dwustrone...hehehe.....tylko ze takie plaskie te kosci ze nawet uwagi nie zwrocielm...no ale coz.....odpowiedz wedlog mnie prosta....nie ma zadner roznicy...ile mb wsadza do jednek kosteczki, czyli ile sie zmiesci....tylko pamietam ze smiesznie to wygadalo jak bylu simmy takie bo jak sie dalo w dwa bani to te kosci sie az dotykaly, takie to bylo grobe:PPPhehehe, a wiecie co?? najsmieszniejsze jest ze ja mam dwustrone...hehehe.....tylko ze takie plaskie te kosci ze nawet uwagi nie zwrocielm...no ale coz.....odpowiedz wedlog mnie prosta....nie ma zadner roznicy...ile mb wsadza do jednek kosteczki, czyli ile sie zmiesci....tylko pamietam ze smiesznie to wygadalo jak byly simmy takie bo jak sie dalo w dwa banki to te kosci sie az dotykaly, takie to bylo grube:PPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 piekne bugi mamy w serwisie, nie ma co:[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...