Skocz do zawartości
Lukasss

Stracilem 3 Gb ! Jak Je Odzyskac? :/

Rekomendowane odpowiedzi

Heh zaczne od poczatku. Mam dysk taki jak w opisie (120 GB czyli 114 GB) z podzielonym na partycje : C:-19GB D: 88GB i linuxa 7 GB . Przedwczoraj chcialem usunac ta partycje lunucha i przylaczyc ją do D:. Usunalem linuxa Partition Magicem 8 (juz sie naczytalem ze stwarza problemy) no i nastepnie zrobilem ten pozostaly obszar jako ntfs partycja J: i potem zrobilem Scalanie dysku d: z J: komputer sie ponownie uruchomil z tym oknem partition magica i zaczalo sie scalanie , doszlo do 30 % i wyskoczyl jakis bład (Error....) uruchomilem kompa znowu i wlaczyl sie scandisk, przeczekalem go a gdy sie pod koniec zawiesil restart kompa (znowu sie wlaczyl ale pominalem go) wchodze na dysk D: a tam pustka, wszysktko wyczyszczone przez scan diska :/ W[ciach!]ilem sie bo mialem tam hasla , gry, programy, zdjecia i w ogole wszystko !! a teraz najgorsze ... wiec partycja D wynosi tylko 92.7 GB zamiast 95 GB !! stracilem 2.3 GB przez ten cholerny Linux/ partition magic :| . w Partition magicu pisze ze mam 95GB na D natomiast w Zarzadzaniu dyskami pisze 92.7 GB a dysk jest przeciez 114 GB wiec gdzie te 2.3 GB ??i dodam ze nie mam w zadnym programie nieuzywanego obszaru !! Dobra rozpisalem sie troche :P ale chcialem jak najlepiej naswietlic problem....POMOZCIE :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi