Lukasss Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Heh zaczne od poczatku. Mam dysk taki jak w opisie (120 GB czyli 114 GB) z podzielonym na partycje : C:-19GB D: 88GB i linuxa 7 GB . Przedwczoraj chcialem usunac ta partycje lunucha i przylaczyc ją do D:. Usunalem linuxa Partition Magicem 8 (juz sie naczytalem ze stwarza problemy) no i nastepnie zrobilem ten pozostaly obszar jako ntfs partycja J: i potem zrobilem Scalanie dysku d: z J: komputer sie ponownie uruchomil z tym oknem partition magica i zaczalo sie scalanie , doszlo do 30 % i wyskoczyl jakis bład (Error....) uruchomilem kompa znowu i wlaczyl sie scandisk, przeczekalem go a gdy sie pod koniec zawiesil restart kompa (znowu sie wlaczyl ale pominalem go) wchodze na dysk D: a tam pustka, wszysktko wyczyszczone przez scan diska :/ W[ciach!]ilem sie bo mialem tam hasla , gry, programy, zdjecia i w ogole wszystko !! a teraz najgorsze ... wiec partycja D wynosi tylko 92.7 GB zamiast 95 GB !! stracilem 2.3 GB przez ten cholerny Linux/ partition magic :| . w Partition magicu pisze ze mam 95GB na D natomiast w Zarzadzaniu dyskami pisze 92.7 GB a dysk jest przeciez 114 GB wiec gdzie te 2.3 GB ??i dodam ze nie mam w zadnym programie nieuzywanego obszaru !! Dobra rozpisalem sie troche :P ale chcialem jak najlepiej naswietlic problem....POMOZCIE :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) dane spróbuj odzyskac EasyRecovery a co do partycji to ściągnij sobie Ultimate boot CD. jest tam kupe fajnego softu do dysku Edytowane 10 Września 2005 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...