tomst Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam, Przestało działać przechodzenie monitora w stan uśpienia po reinstalacji WinXP. Jak to przywrócić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomst Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Mam ustawione: monitor po 20'; dyski-nigdy. Może coś nie tak ze sterownikiem karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomst Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Nie pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomst Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Mam zainstalowane sterowniki mojego monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomst Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Załączam raport o zasobach systemowych. Raport.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 moze byc jeszcze inna prozaiczna przyczyna ... ja w starej myszce tak mialem ze czasem nie trzeba bylo jej ruszac a mimo wszytsko sam sie kursor trzasl pixel w lewo/prawo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomst Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ten programik wyłącza obraz, ale monitor nie przechodzi w stan uśpienia. Płytka instalacyjna XP jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hello Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Tu nie trzeba nic szukać, a jedynie zainstalować aktualne sterowniki do płyty głównej. Reinstalacja Windowsa wiąże się z utratą większości sterowników i trzeba je niestety uzupełnić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koti Opublikowano 1 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2006 Mam ten sam problem. Jak nastawię np. na 5 minut to działa, ale chcę na 45 minut i już nie da rady. Komp z podpisu. Próbowałem odłączać myszkę i cały czas to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...