Hand Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 hej, interesuje mnie Wasza opinia mam: AMD Athlon 64 3000+ mobo asrocka (Uli/Ali M1689) gigabyte 6600gt 2x256 ddr + 512 ddr 2 dyski dvd-rom dvd-rw/cd-rw sata pod pci ethernet pod pci i wlasnie zasilacz 300 W wg http://www.jscustompcs.com/power_supply/Po...tor.php?cmd=AMD to za malo amd64 mam od kilku dni bo wlasnie niedawno poszla mi plyta z prockiem - wczesniej niestabilna praca - zwisy, teraz poki dzialam w systemie jest ok, ale taki (Wo)Warcraft powoduje po niezbyt dlugiej pracy ze nagle znika obraz po czym restart mam 2 teorie - albo karta sie uszkodzila przy ostatniej awarii albo zasilacz nie wytrzymuje, pytalem sie w serwisie podczas odbierania czy to nie wina zasilacza ale dowiedzialem sie ze nie.. jednak ciagle nie daje mi spokoju mysl ze to dla niego nieco za duzo jak myslicie? z gory dzieki za Wasze uwagi i pomysly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Na 100% za słaby zasilacz. Jeszcze tylko podaj firmę. Jeśli Megabajt, Codegen, Colorfull, Megashit, albo inny Foxtorn --> zmieniaj czym prędzej! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hand Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) Na 100% za słaby zasilacz. Jeszcze tylko podaj firmę. Jeśli Megabajt, Codegen, Colorfull, Megashit, albo inny Foxtorn --> zmieniaj czym prędzej! 1642260[/snapback] zasilacz typu obudowa +.. wiec wiesz.. kiedys nawet szukalem nazwy ale nic co by ja przypominalo nie znalazlem ;) jakies pomysly na nowy coby za drogo nie wyszlo? a z reszta.. zobacze sobie do subfora ;) dzieki PS: oo.. musze sygnaturke zmienic :) Edytowane 10 Września 2005 przez Hand Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hand Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 doedukowalem sie troche ;) przymierzam się do Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W sadzicie ze zostanie jakis bezpieczny zapas na ewentualny oc procka i grafiki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 doedukowalem sie troche ;) przymierzam się do Chieftec (GPS-400AA-101A) 400W sadzicie ze zostanie jakis bezpieczny zapas na ewentualny oc procka i grafiki? 1643387[/snapback] Na Twoim miejscu dorzuciłbym te 30-40 zł i wziął AeroCool'a 450W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...