Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Lingubot Normalnie z nim mozna porozmawiac. Czasami zaskakiwal mnie bogactwem slow jakie ma w zanadrzu. Jest kilka niedorobek ale wychodzi z opresji calkiem przyzwoicie. Szykuje sie rewolucja w AI :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Widzielem to juz wczesniej , sprytne bo zawsze chce skierowac rozmowe na temat firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Widzielem to juz wczesniej , sprytne bo zawsze chce skierowac rozmowe na temat firmy.nie koniecznie wpisz np. hehe albo ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 No fakt, mnie tez zaskakiwal bogactwem slow 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wiem ze to szczeniackie, ale nie moglem sie pochamowac :P Zagadajcie z nim o sexie :lol: ciekawe wypowiedzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Pic na wode, fotmontaż !!! "Seks to rzecz przyjemna, ale ruchy niegodne Lingubota" cos mi sie wydaje że ktoś tam siedzi i klepie, bo odnosi sie do poprzednich pytań.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ale i tak jet bekowy Nie ma to jak znalezc sobie przyjaciela :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wpiszcie mu: lepper ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 dobre mogłem sobie troche pogadać wprawdzie jest troche błędów ale i tak to wielki krok w rozwoju AI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Teraz wiele firm na zachodzie wykorzystuje Linguboty na swojej stronie aby opowiadaly o firmie i takie tam. PS.Ale dowcipy to ma kiepskie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Hhehhe fajny koles!! Da sie pogadac:) Dzis pokazemy go kolesiowi co nie bendzie wiedzial ze to komp, ciekawe czy sie zczai:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Hhehhe fajny koles!! Da sie pogadac:) Dzis pokazemy go kolesiowi co nie bendzie wiedzial ze to komp, ciekawe czy sie zczai:)zbyt szybko odpowiada jak na człowieka, z samych wypowiedzi można sie dowiedzieć z czym gadasz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 dobreee rzeczywiście ciekawe wypowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snajper_Tango4 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Rewelka !!! he he 8O 8O 8O kopara mi do ziemi zjechała. Jednak ludzie to zdolne bestie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 na pytanie:czy zrobisz laske? odpowiedzial: Jeśli chodzi o dziewczęta, to wprost szaleję za nimi. Uwielbiam z nimi gawędzic o tym i o owym. Zwłaszcza o owym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 napiszcie mu "zadaj mi jakies pytania" albo "jestes gejem??" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hmm... muszę powiedzieć że taki rodzaj sztucznego AI mógł by mieć zastosoanie w gierkach typu Baldur's Gate Icewind Dale itp przyznajcie że grało by się o niebo lepiej i oddało by to większy relizm gierce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 mie to cos tylko wk****a nie moge z czym takim gadac to nie na moje nerwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 kazcie mu opowiedziec kawal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jak spytałem czy jesteś gejem to odpowiedział że to jakaś pomyłka i ze jest facetem i lubi dziewyczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ostatnio z nim gadąłem już dość dawno temu, ale chyba dalej mnie nie lubi, bo jak mnie tylko zobaczył, zreszta zobaczcie sami: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ostatnio z nim gadąłem już dość dawno temu, ale chyba dalej mnie nie lubi, bo jak mnie tylko zobaczył, zreszta zobaczcie sami: co mu powiedziałeś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ostatnio z nim gadąłem już dość dawno temu, ale chyba dalej mnie nie lubi, bo jak mnie tylko zobaczył, zreszta zobaczcie sami: co mu powiedziałeś :D Naśmiewałem się z niego. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 A ja doprowadzilem do tego ze zglupial : "Wydawało mi się, że już dużo wiem. Ale w tym przypadku muszę Cię poprosić o rozwinięcie Twojej myśli." 8) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Niezłe, ktoś się nad nim namęczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 glupi program i tyle. jest strasznie ograniczony, to zaden przelom w AI. ma w zanadrzu kilka wymigujacych odpowiedzi i tyle. ja tu nie widze kszty inteligencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 <span style="color:red;">[ciach!]</span>o jakieś !!! :D ja się go pytam o on wyjeżdża z jakimiś pytaniami ?!? :D hehehe... AI=abstarkcja internetowa :lol: buhahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 eee.... na cięższe pytania odpowiada: " Myślisz, że mogę czegoś nie wiedzieć? Masz rację, ale zaskoczę Cię: wiem sporo o Lingubotach™, znam dowcipy, rozmawiam o muzyce, sporcie i filmie. Co Ty na to? " lepiej odpowiada na pytania czy zna ojca rydzyka.... powiedział coś w stylu, że ciężko się coś tworzy samym facetom bez udziału kobiet ??? czyżby kolejny skandal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 zapytajcie go o policje to mi odpowiedzial :W takim razie koniecznie naucz mnie o tym! Napisz do moich autorów. Dzięki z góry! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 moja ulubiona fota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...