Gość Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam Mam prosbe o pomoc, mianowicie podczas instalacji kazdej karty nvidii na roznych sterownikach nie uruchamia mi sie system (czarny ekran i stop, XP PRO), w menadzeze (tryb VGA) widac jako nieznany->nvidia geforce a nie jako kontroler vga -> nvidia geforce. Zainstalowałem Ati (9550 pozyczonana na omegach) i smiga bez problemu. Co moge zrobic zeby uniknąć nowej instalacji systemu ?? Prosze o pomoc. Dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam Mam prosbe o pomoc, mianowicie podczas instalacji kazdej karty nvidii na roznych sterownikach nie uruchamia mi sie system (czarny ekran i stop, XP PRO), w menadzeze (tryb VGA) widac jako nieznany->nvidia geforce a nie jako kontroler vga -> nvidia geforce. Zainstalowałem Ati (9550 pozyczonana na omegach) i smiga bez problemu. Co moge zrobic zeby uniknąć nowej instalacji systemu ?? Prosze o pomoc. Dziekuje. 1642516[/snapback] Nic?? Raczej bedziesz musiał zrobić format, ale mozesz spróbować Driver Cleanerem spod trybu awaryjnego usunąć stery ATi, i zobaczyć znów z kartą nv, może to coś da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 czesto ze zdarza ze na systemie ze sterami od ATI nie idzie opalić karty NV, jedynie to co kolega poleca inaczej format .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...