radeon9800 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 czesc zamierzam sie do kupna karty graficznej i mam dwie na oku : 1.Asus 6800le v9999 ten ktry sie moduje na 16/6 2.Leadtek Winfast 6800le ktry sie moduje 16/6 Ktora z tych kart wybrac prosze o pomoc z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) do tej listy dołożę jeszcze 6800 16/6 gigabyte pasywnego (widziałem gdzieś za 849zl) edit -> tutaj 875zł w arche jest jeszcze msi za 854zlklik leadtek -> klik która warta wydania takiej kasy ?? która się dobrze pokręci ?? jak z głośnością ?? (poza gb oczywiście) korci mnie tan gb,, mały wentylek do niego i powinno być fajnie :-) Edytowane 11 Września 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja tez na poczatku chcialem tego gigabyte ale dowiedzialem sie ze jest do du... przegrzewa sie synek na tym chlodzeniu nie mowiac o podkrecaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 leadtek ma lepsze chłodzenie. jezeli amsz asusa pewniaka i leadteka pewniaka to chyba lepiej leadteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 a jak z głośnością leadteka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 oj.. nei wiem. ale jezeli masz zamiar krecic to bierz leadteka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeon9800 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 czesc ja juz kupilem tego leadteka 6800le zmodowal sie pieknie na 16/6 kreci sie wysmienice a wentylatora wogole nie slychac cichutki jest polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 napisz na ile lata :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...