Pablord Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam! Stanalem oto przed ciezkim zadaniem jakim jest wybranie monitora LCD za cene okolo 100 zl. Wiem ze takie posty juz byly, jednak ceny tak szybko sie zmieniaja ze tego typu zapytania szybko sie deaktualizuja. Wybieram miedzy Benq tutaj a LG 1730S tutaj Dodam ze jeszcze bardzo mi sie podoba, nie tylko ze wzgledu na cudowny design, lecz rozniwez parametry monitor Hundai B71A tutaj jednak Ciezko znalesc go w Polsce jeszcze (a juz napewno u mnie we Wroclawiu). No i pozostaje jeszcze zaufanie do hundaia. Czy mozna je miec?? Pozdrawiam wszystkich. Bede bardzo wdzieczny za jakakolwiek porade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 stowa to za malo piekny kawalerze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablord Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 stowa to za malo piekny kawalerze :wink: 1642607[/snapback] to sie popisalem. glupiego pytania nie umiem zadac. oczywiscie chodzilo mi o 1000 zl (slownie: tysiac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 http://www.tomshardware.pl/display/20041123/17_lcd-40.html info o lg ;] ja bym brał lg większe kąty widzenia ;] lepszy kontrast czas reakcji pewnie taki sam [; (są różne od jasnego do szarości itd). Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 LG (najprawdopodobniej) TEN monitor sprzedaje za ok. 2/3 ceny. Tylko jest jedno ale ... Mają one jednego zdechlaka :cry: Domyślam się, że są to LCD, które trafiają do serwisu w czasie ponizej 1 miesiąca użytkowania. LG wymienia wtedy takie monitory gościom na nowy i wszystko na to wskazuje że te z walniętym pikselem sprzedają za taka cenę. Jeżeli taki jeden zdechlak ci nie przeszkadza to możesz mieć monitor wart 1500 zł za 1000 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Witam! Dodam ze jeszcze bardzo mi sie podoba, nie tylko ze wzgledu na cudowny design, lecz rozniwez parametry monitor Hundai B71A 1642557[/snapback] Zaletą LG jest gwarancja na piksele, z LGkow zainteresował bym się jeszcze 1750S: http://pclab.pl/art15014.html hjundaj jest lepszy i tanszy ale nie ma gwarancji na uszkodzone piksele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablord Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Czy ktos moglby mi wyjasnic czym rozni sie LG17 30 S od LG17 50 S ?? Z danych ktore sa podawane w tabelkach zamieszczonych w sklepach internetowych wynika ze parametry sa inentyczne... Jutro skocze pomeczyc jakiegos sprzedawce z arestu. Zobaczymy co mi powie i co poleci! Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Czy ktos moglby mi wyjasnic czym rozni sie LG17 30 S od LG17 50 S ?? Z danych ktore sa podawane w tabelkach zamieszczonych w sklepach internetowych wynika ze parametry sa inentyczne... Jutro skocze pomeczyc jakiegos sprzedawce z arestu. Zobaczymy co mi powie i co poleci! Pzdr 1646329[/snapback] Nioe wiesz czym?? Wyglądem i tylko wyględem:-) Niestety taka jest polityka LG, wyzsza cena łądniejszy monitor- weż pod uwage np. parametry 1730P i 1740P , ten drugi nawet nie ma pivota i jest droższy :wink: bo modniejszy... Z drugiej strony jak najbardziej polecam model LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Nioe wiesz czym?? Wyglądem i tylko wyględem:-) Niestety taka jest polityka LG, wyzsza cena łądniejszy monitor- weż pod uwage np. parametry 1730P i 1740P , ten drugi nawet nie ma pivota i jest droższy :wink: bo modniejszy... Z drugiej strony jak najbardziej polecam model LG 1646356[/snapback] Matryca ta sama, wygląd inny ale menu tez inne więc moze i elektronika inna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablord Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Nioe wiesz czym?? Wyglądem i tylko wyględem:-) Niestety taka jest polityka LG, wyzsza cena łądniejszy monitor- weż pod uwage np. parametry 1730P i 1740P , ten drugi nawet nie ma pivota i jest droższy :wink: bo modniejszy... Z drugiej strony jak najbardziej polecam model LG 1646356[/snapback] A moglbys mi wyjasnic co tojest pivot?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 obracanie monitora o 90stopni (dobre przy pracy z edytorami tekstu, dtp, programowaniu, przegladaniu netu...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablord Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 no coz. dziekuje wszystkim za rady. na koniec napisze tylko ze kupielm... samsunga 713n i jak narazie jestem bardzo zadowolony. podoba mi sie przede wszystkim rozdzielczosc :) 1280 x 1024 jest boskie. mam jednak odswiezanie na poziomie 75 Mhz a chyba powinienm miec 85 :/ ale nie zainstalowalem jeszcze sterownikow do monitora :] pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 mam jednak odswiezanie na poziomie 75 Mhz a chyba powinienm miec 85 :/ ale nie zainstalowalem jeszcze sterownikow do monitora :] pozdro 1660541[/snapback] NIE!!! :mur: :mur: :mur: Powinieneś mieć 75 hz albo najlepiej 60Hz! Juz o tym było to nie CTR, NIE MIGA!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...