poltergeist065 Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Witam, przy wejsciu na jakas stronke chcialo mi instalowac czcionke, wybralem opcje anuluj, od tego momentu nie mam w winxp polskich znaków ( są tylko w firefoxie ), ani w filmach, ani na gg, w panelu sterowania-czcionki wszystko wydaje sie byc ok. wszystkie polskie czcionki sa na swoim miejscu, nawet nie ma takiej która mi sie pokazuje :/ i opcjach regionalnych wszystko dobrze, co moze byc przyczyną ? jak to naprawić ? ps. zmienila mi sie tez czcionka w niektórych programach :/ ps2. winamp nie odtwarza mi kawalkow ktore maja polskie znaki, inne programy tez nie otwierają dokumentow które maja polskie znaki ( word ), Daje screen, jak to mniej wiecej wygląda i proszę o pomoc bo sam nie moge do tego dojsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 OT gg ssie OT masz napewno ustawiona w panelu sterowania czcionke polska (Programisty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ale ten problem nie wystepuje tylko w gg, :/ kurde mailem ustawione polski programisty w tasku, bylo spox, ale wylaczylem wszystkie niepotrzebne procesy. metoda prob i bledow, nie chce teraz nic tam zmieniac, moze rzeczywiscie samo sie przestawilo, jak nazywa sie ten proces ktory wyswietla kolo zegarka ten niebieski znaczek klawiatury ? wie ktos moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 nie jest to proces, wlaczyc to mozna poprzez RMB na pasku startu potem "paski narzedzi" potem "pasek jezyka" zaznacz. ale to raczej nie powinno miec znaczenia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 niestety nie pokazalo sie to niebieskie cos... tylko puste pole ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Panel sterowania ;] tam poszukaj [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergeist065 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 oj wszystko przeszukalem, wlasnie sciagam od kumpla folder fonts z katalogu windowsa, moze podmiana cos pomoze... w co wątpie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...