Skocz do zawartości
poltergeist065

Problem Z Czcionką W Win Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przy wejsciu na jakas stronke chcialo mi instalowac czcionke, wybralem opcje anuluj, od tego momentu nie mam w winxp polskich znaków ( są tylko w firefoxie ), ani w filmach, ani na gg, w panelu sterowania-czcionki wszystko wydaje sie byc ok. wszystkie polskie czcionki sa na swoim miejscu, nawet nie ma takiej która mi sie pokazuje :/ i opcjach regionalnych wszystko dobrze, co moze byc przyczyną ? jak to naprawić ?

ps. zmienila mi sie tez czcionka w niektórych programach :/

ps2. winamp nie odtwarza mi kawalkow ktore maja polskie znaki, inne programy tez nie otwierają dokumentow które maja polskie znaki ( word ),

Daje screen, jak to mniej wiecej wygląda i proszę o pomoc bo sam nie moge do tego dojsc.

post-116752-1126394509.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ten problem nie wystepuje tylko w gg, :/ kurde mailem ustawione polski programisty w tasku, bylo spox, ale wylaczylem wszystkie niepotrzebne procesy. metoda prob i bledow, nie chce teraz nic tam zmieniac, moze rzeczywiscie samo sie przestawilo, jak nazywa sie ten proces ktory wyswietla kolo zegarka ten niebieski znaczek klawiatury ? wie ktos moze ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi