THORGAL Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 (edytowane) dwuklik uruchamia wyszukiwanie zamiast pokazania zawartosci folderu :mur: Programy odpalaja sie dwuklikiem normalnie, moge tez otwierac z menu eksploruj lub otworz ale enter lub dwuklik zawsze odpala opcje wyszukiwania Co jest nie tak ? Dzieki za pomoc :) Edytowane 10 Września 2005 przez THORGAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 I nastepny, ktory nie wie co to jest wyszukiwarka.Do tego identyczne pytanie pojawilo sie pare dni temu. Wiec wysil sie o ile to w ogole mozliwe i odszukaj odpowiedz samemu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) I nastepny, ktory nie wie co to jest wyszukiwarka.Do tego identyczne pytanie pojawilo sie pare dni temu. Wiec wysil sie o ile to w ogole mozliwe i odszukaj odpowiedz samemu! 1643135[/snapback] Dobrze "mistrzu"...zauwaz ze jestem tu "troche" dluzej niz ty i mozesz sobie darowac takie aluzje Skoro bylo to ok poszukam sobie (chociza mogles dac link) i daruj sobie na drugi raz te epitety o mozliwosci wysilania sie...co tu sie dzieje na tym Tweaku ? :angry: Moze wogole was mistrzowie o nic nie pytac tylko szukac, googlowac a forum tylko podgladac bo zarezerwowane jest dla "mistrzow" no comment... Edytowane 11 Września 2005 przez THORGAL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 I nastepny, ktory nie wie co to jest wyszukiwarka.Do tego identyczne pytanie pojawilo sie pare dni temu. Wiec wysil sie o ile to w ogole mozliwe i odszukaj odpowiedz samemu! 1643135[/snapback] fajnie ze strofujesz innego usera wytykajac Mu blad, tylko nie wiem czy zauwazyles ze sam lamiesz regulamin. albo podaj linka/slowo kluczowe albo siedz cicho i nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 grrrrr, podpowiem słowo kluczowe: "wyszukiwanie"... Ktory dzisiaj, 11? Poprzedni taki temat był 8... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 :arrow: wunat Pewnie, ze strofuje! Skoro "moderator" tego nie robi to ktos musi! Nie lubie jak ktos zasmieca forum tylko dlatego, ze nie potrafi wpisac jednego wyrazu w wyszukiwarce.Jezeli nie wiesz komu masz zwrocic uwage to faktycznie lepiej siedz cicho i nic nie pisz... :arrow: THORGAL I co z tego, ze jestes dluzej skoro do tej pory nie nauczyles sie korzystac z forum? Po to jest wyszukiwarka na forum, zeby nie pytac o to samo pare razy, szkoda, ze tego nie rozumiesz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Kolobos: jeszcze jedna tego typu uwaga i pozegnasz sie na jakis czas z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) :arrow: wunat Polecam Ci zapoznanie sie z regulaminem forum: Unikać zakładania wątków dotyczących tematów wielokrotnie już omówionych i/lub kwestii uznawanych na forum za oczywiste. By tego uniknąć, należy: użyć wyszukiwarki forum. Ilość tematów na forum jest ogromna i istnieje duża szansa, że ktoś zadał już pytanie, które chcesz zadać Ty. i jeszcze: Unikać powielania istniejących już wątków. Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony. Odpowiedz na pytanie jest na drugiej stronie w tym dziale... Co do mojego pierwszego postu to mysle, ze podalem autorwi jasna wskazowke: pytanie pojawilo sie pare dni temu Jak widzisz autor watku nie przestrzega regulaminu, natomiast ja nie zlamalem regulaminu, wiec moze mi wyjasnisz czemu mialbym sie pozegnac z forum? Z powodu tego, ze nie znasz regulaminu? Czy moze dlatego, ze smiem zwracac Ci uwage? Jezeli tak to faktycznie lepiej bedzie sie pozegnac niz dalej porwadzic z Toba dyskusje, skoro nie rozumiesz, ze nie masz racji to nic tego nie zmieni. Ja na tym napewno nie strace jako ze nie jestem tutaj w charakterze pytajacego, tylko odpowiadajacego. Edytowane 11 Września 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 nie ucz mnie regulaminu. 12# Powstrzymywać się od zamieszczania postów nic niewnoszących do dyskusji, np. o treści "lol", "zgadzam się w pełni z przedmówcą", oraz postów będących wyłącznie powtórzeniem informacji podanych już w wątku przez innego uczestnika forum. Niedozwolone jest umieszczanie postów o treści "Było!", "Szukaj!" bez podania pytającemu dokładniejszych wskazówek (np. linka do tematu, w którym dane zagadnienie było omawiane, lub haseł pomocnych przy korzystaniu z wyszukiwarki forum/internetowej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Chyba nie za dokladnie przeczytales moj ostatni post, tak jak i pierwszy moj post w tym watku. Napisalem wyraznie, ze temat byl poruszany pare dni temu, a wiec to chyba logiczne, ze bedzie sie znajdowal na jednej z najnowszych stron. W regulaminie jest napisane: Przed założeniem wątku dotyczącego jakiegoś aktualnego zagadnienia sprawdź na kilku ostatnich stronach w danym dziale, czy topik na ten temat nie został już założony. Wiec nie odnosi sie do mnie kwalek regulaminu, ktory zacytowales, poniewaz ja podalem wystarczajaco dokladnie gdzie szukac odpowiedzi, hasla do wyszukiwarki nie podawalem bo sam autor napisal je w temacie i jest to slowo "wyszukiwanie".Autor watku jest na forum juz dlugo jak sam napisal, a wiec nie ma dla niego żadnej taryfy ulgowej i wymowek usporawiedliwajacych lenistwo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Wiec nie odnosi sie do mnie kwalek regulaminu, ktory zacytowales Sorry , ze tu pisze , temat przeistoczyl sie w duze OT... Ja rozumie , ze temat byl poruszany , ale nie mozesz pisac , ze jakis kawalek regulaminu sie do Ciebie nie odnosi. To tak jakbys twierdzil , ze zabicie zlodzieja bylo zgodne z prawem bo on najpierw popelnil przestepstwo, wiec juz Ciebie to dalej nie dotyczy... Regulamin jest jasny i trzeba go przestrzegac , zarowno autor tematu jak i ty go w pewien sposob zlamaliscie... "Wstawka" o nie udzielaniu odpowiedzi w stylu "było , szukaj..." pojawila sie juz jak ja bylem pare miesiecy na forum i miala na celu wyeliminowanie własnie takich zasyfionych tematow jak ten... Poza tym jesli tweak ma byc taki jak kiedys to ja jednak postulowalbym zeby kazdy spokojnie i w miare kulturalnie wychodzil na przeciw takim tematom i dawal (jesli wie , ze juz cos takiego sie pojawilo) rzeczowa podpowiedz , np link do tematu a nastepnie moder moglby zamykac taki temat... A teraz ide wypic kawe i sie obudzic ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...