Fan BF2 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Witam, chciałbym kupić sobie najlepszego anti-vira. W roznych gazetach wygrawaja ciagle: Panda, Antivirenkit i Kaspersky. Nie wiem ktorego wybrac. Juz wysokie miejsca zajmuje ten Antivirenkit i mam problem w wyborze antivira. Zastanawiam sie tez nad kupnem firewalla, slyszalem ze najlepszym jest Outpost Firewall, czy to prawda ? Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Polecam Ci NOD'a 32 jako antywirus, bardzo szybki i malo obciaza system. Jako firewall uzywam notron intern. secur. i na razie nie narzekam. Przed zakupem mozesz przeciez sprobowac jakichs wersji demo, wtedy bedziesz wiedzial co jest dla Ciebie odpowiedni. Nawet darmowe firewalle moga byc dobre, choc nie maja wszystkich opcji, ale z regoly te najwazniejsze sa. 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 1. NOD32 2.50, 2. Kaspersky, 3. Sygate Personal FW Pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 1. NOD32 2.50, 2. Kaspersky, 3. Sygate Personal FW Pro. 1642803[/snapback] Sam używam takiej kombinacji i polecam. Nod32 na stałe + Sygate. Czasami instaluje Kaspera, skanuje system i uninstal. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielakos Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) MKS 2005, jest razem z firewallem, mam go rok i jest super. jest jeszcze MKS ArcaVir nowy,również z firewallem http://www.arcabit.pl/products_arcavir_for_windows.html Edytowane 11 Września 2005 przez zielakos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 ja polecam kaspersky (na rozszerzonych bazach - wykrywa trojany) + outpost lub Kerio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 (edytowane) Raczej bym wolał coś z markowych rzeczy 8O) Myslalem cos nad ta kombinacja: Antivirenkit + Outpost , Panda + Outpost albo Kaspera dodac Uzywalem do tej pory Nortona Internet Security ale jest do kitu, zamula system i kasuja sie jego dane po naglych restartach kompach (mowa o wersjii 2005, bo poprzednie byly ok). Chodzi mi o tqakiego antivira aby byl SKUTECZNY, w miare szybki co najwazniejsze - nie obciazaj systemu za bardzo. Wlasciwie wybor jest trudny, macie jakies pomysly ? Edytowane 11 Września 2005 przez Fan BF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Ja uzywam Kaspersky PRO + Outpost 2.7 i polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Hmm ten Kaspersky ma dobre opinie ale w PCK widzialem jego test. Zajmuje drugie miejsce jesli chodzi o najbardziej obciazajacy system antivir obok nORTONA. A co byscie powiedzieli na tego Antivirenkita ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Hmm ten Kaspersky ma dobre opinie ale w PCK widzialem jego test. Zajmuje drugie miejsce jesli chodzi o najbardziej obciazajacy system antivir obok nORTONA. A co byscie powiedzieli na tego Antivirenkita ? 1642927[/snapback] Miałem AVK 2004 rok temu i powiem Ci, że on obciąża system jeszcze bardziej niż Norton 8O A tak pozatym to SZUKAJ!!! bo takie tematy pojawiają się kilka razy w tygodniu 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Tak to prawda kasperski obcaza system zae az.... Szkoda slow. (to byla ironia) Ja go mialem na celinie 800, 128MB i bylo ok. a uzycie pamieci 8-10MB (szczyt). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 darmowy Antivir Personal Edition Classic 6.31.00.03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 darmowy 1643085[/snapback] A czy ja mowie o darmowych czy o platnych ? Nie wiem co wybrac, trudny jest ten wybor 8O Ech :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Najlepiej potestuj i sam zobaczysz. Aktualizacje bazy wirusow Kasperskiego sa dwa razy dziennie (lub wiecej) - ostatnia aktualizacja z godziny 20.05. Wiec pomysl nad tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Witam, chciałbym kupić sobie najlepszego anti-vira. W roznych gazetach wygrawaja ciagle: Panda, Antivirenkit i Kaspersky. Nie wiem ktorego wybrac. Juz wysokie miejsca zajmuje ten Antivirenkit i mam problem w wyborze antivira. Zastanawiam sie tez nad kupnem firewalla, slyszalem ze najlepszym jest Outpost Firewall, czy to prawda ? Prosze o pomoc. 1642782[/snapback] tu masz odpowiedzi na swoje pytanie http://tinyurl.com/dkxcp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paury Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Ja używam Kaspersky Anti-vir + Anti-Hacker i ani jednego włamu, ani wirusa. A systemu wcale tak nie obciąża - mam 256 ram i nie czuje (dopóki nie włącze Battlefielda 2 8O ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 nod32 + darmowy kerio, ale koniecznie 2.1.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A jaki polski komunikator polecacie, jakis bez wodotrysków (jedynie do pisania), stabilny, the best i malo obciazajacy system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Tlen, AQQ, Miranda, Konekt. Ale jak TYLKO do pisania, to miranda, wtyczka gg, i wsio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ale jak TYLKO do pisania, to miranda, wtyczka gg, i wsio. 1649191[/snapback] W pozostałych komunikatorach też możesz powyłączać 'zbędne' pluginy. Chociaż nie wiem o jakich 'wodotryskach' pisał Fan BF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Chodzi mi o prosty, stabilny komunikator do pisania 8O Ale dzieki za poradę 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 NOD32+Kerio 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Ja korzystam z rozwiazania darmowego : AVG personal + Kerio AVG też ma b. często updaty jest skutecznny, lekki, słowem - polecam. Link do AVG polecam spróbowanie pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fan BF2 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Czt rzeczywiscie warto brac tego Outposta ?? czy moze jakiegos innego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> np. nortona personal firewall ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Kaspersky 5.0.372 + Kerio 2.1.5 8O Nic sie nie przecisnie naprawde jestem bardzo zadowolony 8O... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Panda Tytanium 7 z firewallem ..polecam jest rownie dobra jak mks. 2005.choc ten nie daje nadpisywac skrypty mam ..i zajmuje sie jakoby profesjonalnie ta dziedzina.wiec polecam 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker_king Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 A co myślicie o Platinium??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Panda Tytanium 7 z firewallem ..polecam jest rownie dobra jak mks. 2005.choc ten nie daje nadpisywac skrypty mam ..i zajmuje sie jakoby profesjonalnie ta dziedzina.wiec polecam :D 1653025[/snapback] Mialem pande, ale ona za duzo zajmuje mi pamiec, z reszta tak samo jak norton antivirus 2005, 2004 :D. Mam 256 ram'u takze oszczedzam na kazdym wolnym, mam kerio, i zajmuje mi mniej niz gg 8O :D. A tez nie jest zly, skanuje porty, widzi trojany na pirackich stronach, ale powiedzmy sobie szczerze, NOD 2.5 PL jest najlepszy :). Wszedzie, gdzie tylko nie spojrze na jakies testy pisama, czy w necie, to wszedzie on wygrywa ;), ale kto ma $$ na jego pelna wersje :D 8O? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 U mnie konfiguracja wygląda tak Avast + Kerio 2.15 + Spybot SD Wszystko darmowe, nie zamulające kompa i skuteczne Aha no i wielka zasługa też FF 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Ja natomiast potrzebuję: antywirusa, firewalla, i czegoś co usunie obecne już trojany wymagania: skuteczne, darmowe prosiłbym o propozycje zestawu z linkami EsiuWWW - kerio2.15? jak wlazłem na ich stronkę to tam widnieje 4.2.0... chyba ze nie chodzi ci o personall firewall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...